Hoe zet je Steam Link op de iPhone en iPad op?

Voor gamefans is er goed nieuws. De langverwachte Steam Link app is eindelijk gearriveerd in de App Store. Wat het zo spannend maakt, is dat je er verbinding mee kunt maken en alle geweldige stoomgames kunt streamen vanaf je computer naar je iOS-apparaat.

Valve gaat er prat op dat de applicatie een desktop gaming ervaring biedt op het iOS apparaat. Gezien de hype is het zinvol om een praktische handleiding te maken voor het opzetten van Steam Link op de iPhone en Apple TV.

Maar voordat je te veel in de spellen wordt ondergedompeld, moet je zorgen voor de essentiële eisen:

Eerst moet je een eerste niveau spelcontroller hebben. Als je er nu geen hebt, stel ik voor dat je de SteelSeries Nimbus uitprobeert. Het is krachtig en ergonomisch ontworpen, zodat u uw high-octane spellen moeiteloos onder de knie kunt krijgen.

Het wordt ook geleverd met een handige menuknop die de navigatie vrij eenvoudig maakt. Voor meer opties, ga naar dit overzicht :

  • Op uw Mac, Windows of Linux PC moet stoom zijn geïnstalleerd.
  • Op uw iPhone of iPad moet iOS 10 of later geïnstalleerd zijn.
  • Zorg ervoor dat uw iOS-apparaat en uw computer zich in hetzelfde lokale netwerk bevinden.

Hoe stel je Steam Link in op iPhone, iPad en Apple TV

Nog één ding, in deze volgende gids zullen we ons richten op de stappen met betrekking tot het iOS-apparaat. U kunt echter ook hetzelfde pad volgen om de applicatie op uw Apple TV voor te bereiden. Nu het gesprek voorbij is, laten we beginnen!

Stap 1. Download eerst de Steam Link-applicatie naar uw iOS-apparaat. Zorg er ook voor dat de stoomtoepassing op uw computer staat. (Zie links )

Stap 2. Start nu de Stoom applicatie op je computer. (Als je geen stoomaccount hebt, moet je er een aanmaken. Als je er al een hebt, moet je inloggen).

Stap 3. Klik dan op het icoon voor het beeld in de rechterbovenhoek van het scherm.

Fase 4. Open de Steam Link applicatie op uw iOS apparaat en druk op de Verbind Bluetooth-stuurprogramma knop op het scherm.

Stap 5. U moet dan de instructies volgens uw gamecontroller volgen om verbinding te maken en deze te koppelen aan uw iOS-apparaat.

Stap 6. Selecteer nu de computer waar je spellen naartoe wilt uitzenden.
U ontvangt dan een code op uw iOS-apparaat. U moet deze code invoeren in de Steam initiator op uw computer.

Stap 7. Nadat de toepassing en de computer zijn aangesloten, verschijnt er een scherm met de verbindingsstatus. Nu hoeft u alleen nog maar op de Start Play optie te drukken. Dus je weet heel goed wat je moet doen, hè? Blijf doelen verpletteren en scoor hoog door alle uitdagingen die op je pad komen te decimeren. Veel succes!

Daar ga je!

Geef ons uw mening ? ¦

Voor zover ik kan zien, is “Steam Link” een goede gok voor spelers. Als het leuke spel iets is dat je vrije tijd oplicht, zou je al denken aan een lang gevecht of een racebender.

Kijk ook even naar deze artikelen:

  • De beste Tower Defense games voor iPhone en iPad
  • De beste FPS-spellen voor iPhone en iPad
  • Hoe installeer je GBA4iOS op iOS 12 op de iPhone om retrogames te spelen
  • De beste Mac-betaalspellen

Trouwens, wat is uw mening over Steam Link? Deel uw opmerkingen en de verbeteringen die u erin wilt zien. Om meer praktijkgidsen te lezen, volg ons op Twitter ,