Hoe kopieer je dvds naar MP4, iPhone, iPad, enz. op een Mac? Digiarty WinX Gratis DVD Ripper voor Mac

Gezien het onmiskenbare feit dat de Mac zo lang in steeds meer gebieden is binnengedrongen die worden gedomineerd door het Windows-besturingssysteem, is het niet langer ongebruikelijk dat het digitale leven van een persoon volledig wordt overgenomen door Apple-producten.

Voor Mac-gebruikers die DVD-films moeten bekijken op hun iPhone of iPad , is de eerste prioriteit het vinden van handige DVD-extractiesoftware die naadloos aansluit op het Mac OS. Gelukkig voor hen is WinX DVD Ripper Mac Free precies wat ze nodig hebben.

Ace Free Mac DVD Ripper

WinX DVD Ripper Mac Free is een volledig gratis DVD-extractiesoftware voor Mac OS X. Het kan alle soorten dvds (inclusief kopieerbeveiligde dvd-films) rippen naar MP4, MPEG, FLV, iTunes, MP3, enz. zonder kwaliteitsverlies.

Het helpt u ook om een back-up te maken van al uw DVD-inhoud op MP4 om schade of krassen te voorkomen en om DVDs te importeren in iTunes. De geconverteerde video kan naadloos worden afgespeeld met iPhone, iPad en Apple TV.

Hoe kan ik dvds rippen naar MP4, iPhone, iPad, enz. op Mac

Zonder verdere omhaal, laten we perfect hoe je gratis dvds te rippen naar de iPhone MP4 op de Mac vanaf nul met deze gratis Mac DVD-extractor.

Stap 1. Eerst moet u de gratis Digiarty Mac DVD Ripper downloaden van hun officiële site, deze installeren op uw Mac-computer en de installatie voltooien.

Stap 2. Nadat u de filmdisk in uw cd-rom-stuurprogramma heeft geplaatst, opent u het programma en klikt u op de knop “DVD-disk”, het laadproces wordt gestart (u kunt ook starten via video- en ISO-imagemappen).

Of de bron-DVD nu beschermd is met DVD CSS, UOP, RCE, regiocode of Sony ARccOS, deze DVD naar iPhone iPad freeware is in staat om ze te decoderen en het hele extractieproces te starten.

>Stap 3. In het pop-up venster kunt u “MP4” als uitvoerprofiel kiezen, aangezien dit een van de inheems ondersteunde formaten is.

Naast MP4 bevat de uitvoerlijst ook MPEG, H.264, FLV, MP3, AAC, AC3 en PNG, waarmee u, zoals u mag verwachten, niet alleen DVDs kunt converteren naar video, audio, maar ook elk beeld uit de film kunt halen.

Niet>

Fase 4. Druk aan het einde van de dag op de knop “Play” om te beginnen met het kopiëren van DVDs naar MP4. U kunt een MP4-video verkrijgen met aanzienlijk heldere beelden in een paar minuten dankzij de hyperprocessortechnologie en de hoge kwaliteit van de motor.

>Conclusie

Als alles is gezegd en gedaan, moet je toegeven dat WinX DVD Ripper Mac Gratis maakt gratis DVD naar MP4 extractie op de Mac voor het afspelen op de Mac of iPhone iPad zo gemakkelijk als ABC. Voor Mac-gebruikers is dit gratis DVD-extractiesoftware die nooit gemist mag worden.

Tips: Als je nieuwere encryptietechnologie tegenkomt, zoals Disney X-project DRM, heb je misschien een meer geavanceerde versie van Mac DVD ripper nodig: WinX DVD Ripper voor Mac, die nu beschikbaar is voor alle gebruikers op WinXDVD.com .

Dat is alles voor nu!