Hoe schakel je “Time to Stand” herinneringen in Apple Watch van iPhone uit?

Het Apple horloge is eigenlijk een geweldig apparaat om aan je pols te hebben voor gezondheidsmeldingen, te nemen stappen en vele andere dingen. Het enige probleem is dat het nog steeds niet zo slim is om te weten wanneer je een gebruiker met een bepaald bericht op de hoogte moet stellen. Je kunt het vertellen om te stoppen en te beginnen met lopen terwijl het in het midden van iets belangrijks is.

Als je bijvoorbeeld in een vergadering of in een bioscoop bent, waar je niet elk uur stopt en loopt, zal de Apple Watch je pols aanraken en je vragen om te stoppen en te lopen. Dit is soms belachelijk en irritant. Gelukkig heeft Apple ons een optie gegeven om die melding uit te schakelen.

>

Vanaf nu moet deze functie handmatig worden uitgevoerd, of u deze nu wilt in- of uitschakelen. We hopen dat Apple in de toekomst de mogelijkheid biedt om een bepaalde melding voor een beperkte tijd uit te schakelen. Hoe dan ook, laten we teruggaan naar het werk en kijken hoe we de Time to Stand herinneringen in Apple Watch kunnen uitschakelen.

Hoe schakel je “Time to Stand” herinneringen in Apple Watch uit vanaf de iPhone

Stap 1. Start de Bekijk applicatie op je gekoppelde iPhone.

Stap 2. Raak het tabblad Mijn horloge onderaan aan, voor het geval je er nog niet bent.

>Stap 3. Speelactiviteit.

>Fase 4. Hier vindt u ” Herinneringen aan stand “.

Stap 5. Schakel de schakelaar ernaast uit om de melding uit te schakelen.

Dat>

Vond je het leuk? Deel het dan op sociale netwerken om het goede woord te verspreiden.