Het instellen en inschakelen van automatische downloads in iTunes op Mac en Windows

Als u meerdere Apple apparaten heeft, bent u waarschijnlijk bekend met de automatische downloadfunctie die door Apple wordt aangeboden. Het is niets meer dan het synchroniseren van programmas, muziek, films en andere zaken tussen de verschillende Apple apparaten die je bezit. Als je bijvoorbeeld een bepaalde applicatie naar je iPhone hebt gedownload, wordt deze ook automatisch naar je iPad gedownload. Natuurlijk moet u bij elk apparaat dezelfde Apple ID hebben.

Dit is zeker nuttig, maar niet in alle gevallen. Dit komt omdat elk apparaat is ontworpen voor een specifiek gebruik en u misschien de automatische downloadfunctie wilt configureren om aan uw behoeften te voldoen, wat we u in deze release zullen laten zien. Volg gewoon deze eenvoudige gids en u zult hem als een professional gebruiken.

>

Het instellen van automatische downloads in iTunes op Mac en Windows

Stap 1. Start iTunes op je Mac.

Stap 2. Klik in de menubalk op Store en klik vervolgens op ” Autoriseer deze computer “.

U>

>Stap 3. Klik nu op iTunes en klik vervolgens op ” Voorkeuren “.

>Fase 4. Ga in de iTunes-voorkeuren naar de ” Store ” † In de sectie Automatisch downloaden, alle de vakjes die u wilt uitschakelen voor Automatisch downloaden uitvinken.

Als>OK ” knop om je wijzigingen op te slaan.

Voila! Nu kunt u alles downloaden naar uw iPhone en het zal niet downloaden naar een van uw andere Apple apparaten. Deze functie helpt vooral bij toepassingen die we niet nodig hebben op alle apparaten die we bezitten. Tegelijkertijd is het automatisch downloaden van nummers en films erg handig, omdat we nooit weten wat we willen zien of horen tijdens het spelen met onze iPhone of iPad.

Deel dit informatieve artikel met je vrienden op sociale netwerken. Volg ons ook op