WhatsApp op iPhone vergrendelen met Face ID of Touch ID

Ik wil nooit dat iemand persoonlijke berichten tegenkomt zonder mijn toestemming. En ik denk dat de meesten van ons een schild willen bieden aan onze gesprekken om nieuwsgierige ogen op afstand te houden. Daarom ben ik blij te weten dat het mogelijk is WhatsApp op de iPhone te blokkeren met Face ID of Touch ID.

Als je deze messaging applicatie hebt beveiligd, moet je jezelf authenticeren voordat je de applicatie kunt openen. Natuurlijk kunt u nog steeds berichten van het Notification Center beantwoorden of oproepen beantwoorden – laat me u op weg helpen!

Blokkeren van WhatsApp op iPhone

Kleverige noot:

  • Zorg ervoor dat u Touch Face ID al hebt ingeschakeld op uw iPhone. Als u dit nog steeds wilt doen, opent u Application Settings † Face ID Touch ID en Password en tilt u deze zoals gewoonlijk op.
  • Zorg er ook voor dat u de laatste versie (2.19.20) van de applicatie uitvoert. Aangezien dit een nieuwe update is, is de release misschien nog niet overal beschikbaar.

Stap 1. Start WhatsApp op je iPhone.

>Stap 2. Raak nu het Instellingen icoon aan in de rechter benedenhoek.

>Stap 3. Raak dan Kralen aan.

>Fase 4. Raak dan Privacy aan.

>Stap 5. Raak dan Schermvergrendeling aan.

>Stap 6. Activeer nu de schakelaar naast Vereiste Face ID of Touch ID.

U>

Vanaf nu wordt u, telkens wanneer u de berichtenapplicatie opent, gevraagd om u te authenticeren .

>Video: Blokkeer WhatsApp op iPhone met Face ID of Touch ID

Ik wil dat er meer toepassingen volgen ? ¦

Ik wil dat alle iOS-applicaties jouw voorbeeld volgen. Het biedt een andere laag van bescherming voor uw gegevens en voorkomt ook dat iemand toegang krijgt tot uw informatie zonder uw toestemming. Daarom staat het op ons verlanglijstje in iOS 13 .

Enkele van de applicaties die ik eerder vroeg dan laat wil hebben zijn Twitter, Instagram, Facebook, Apple Mail, fotoapplicatie en meer.

Wat als u meer applicaties op uw iPhone of iPad wilt blokkeren?

Hoewel niet perfect, is er een alternatieve oplossing waarmee u de meeste applicaties op uw iPhone en iPad kunt blokkeren met behulp van een wachtwoord. Als u van mening bent dat sommige van uw toepassingen moeten worden beschermd tegen ongeoorloofde toegang, raadpleeg dan deze handleiding.

Afwerking ? ¦

Met de meest populaire messaging-toepassing die de blokkeringsfunctie omvat, hoop ik dat veel andere soortgelijke toepassingen zoals Viber, Messenger en Snapchat binnenkort zullen worden toegevoegd. Laat me de naam van de applicaties weten, die u zo snel mogelijk wilt implementeren.

U wilt ook deze publicaties bekijken:

  • Wat zijn de beste alternatieven voor de iPhone
  • ?

  • Hoe maak je een WhatsApp groep oproep op iPhone en Android
  • Back-up maken en herstellen van WhatsApp chatberichten en fotos op iPhone en Android
  • Hoe stuur je WhatsApp groepsberichten met behulp van Siri op de iPhone

Wat is uw mening over deze beveiligingsfunctie? Deel je gedachten hieronder en blijf met ons verbonden via