Hoe bedien je AirPods met Siri-achtige commandos zonder internet?

Siri maakt het besturen van de AirPods veel gemakkelijker. Of u nu een willekeurig nummer, album of een willekeurig nummer wilt afspelen, de virtuele assistent is altijd in staat om de klus snel te klaren. Maar wat als Siri helemaal stopt met werken vanwege een slechte internetverbinding, heb je dan een alternatief?

Wanneer Siri u niet toestaat de AirPods te bedienen en u geen andere keuze heeft dan de muziek handmatig te manouvreren, kan Voice Control een grote hulp zijn. Nog belangrijker is dat u uw draadloze hoofdtelefoon zelfs offline kunt bedienen. (U kunt lezen: AirPods instellen en aanpassen)

>

Hier is hoe u de stembesturing kunt inschakelen en deze kunt gebruiken om de AirPods aan te passen wanneer Siri uw muziektijd begint af te spelen.

Hoe bedien je AirPods met Siri-achtige commandos zonder internet

Schakel voice control in op iPhone en iPad

Stap 1. Start de Settings-applicatie op uw iOS-apparaat † Tik op General.

>Stap 2. Nu moet je spelen Toegankelijkheid .

>Stap 3. Scroll dan naar beneden en raak de startknop aan.

>Fase 4. Selecteer Voice Control .

Verlaat>

Hoe bedien je AirPods met behulp van spraakbesturing

Vanaf nu wordt elke keer dat u de Startknop ingedrukt houdt, Voice Control geactiveerd. Het zal je toelaten om een aantal dingen te doen zoals pauze spelen, overslaan, terugkeren, enz. U kunt ook uw favoriete artiesten, nummers, albums en afspeellijsten afspelen zonder internet.

Open de muziektoepassing en begin een willekeurig nummer af te spelen. Druk vervolgens gewoon op de Startknop en houd deze ingedrukt om de Voice Control te activeren. Nu, vraag het om te spelen, te pauzeren of het liedje over te slaan. Gebruik eenvoudige zinnen als “Play Playlist”, “Play album” om het gewenste resultaat te krijgen.

>De basislijn

Voice Control komt niet in de buurt van Siri wat betreft de functionaliteit en de mogelijkheid om de AirPods gracieus te bedienen. Het kan echter alleen werken als er geen internetverbinding is, of Siri werkt helemaal niet door het slechte netwerk.

Oké, het is geen perfecte oplossing, en we willen graag iets effectiever dat ons in staat stelt om de AirPods nog gemakkelijker aan te passen, zelfs offline. Heeft u nog opmerkingen? Laat het ons weten in de commentaren hieronder en blijf verbonden met ons op