Hoe schakel je animaties in iOS 9 uit op de iPhone en iPad?

Laat je bij het lezen van de titel niet misleiden dat het om kinderanimaties gaat. We willen het hier hebben over alle effecten die je iPhone weergeeft wanneer je een applicatie aanraakt, applicaties wijzigt, sluit of iets doet op je iPhone. Als u een fervent iPhone- en iPad-gebruiker bent, moet u dat specifieke effect hebben opgemerkt, dat een zoom- of vliegimpact op het scherm veroorzaakt.

Professionele gebruikers zouden nooit zoiets kinderachtigs op hun iPhone willen hebben en zouden daarom direct naar Instellingen gaan en animaties in iOS 9 met een fout uitschakelen. Nu moet je je afvragen waarom een fout een probleem kan oplossen in plaats van een probleem te creΓ«ren. Nou, dit is de iPhone en zijn technologie is net zo mysterieus als het middeleeuwse doolhof.

>

Laten we nu eens kijken hoe je je kunt ontdoen van die animaties op je iOS-apparaten met een fout.

Hoe schakel je animaties in iOS 9 op iPhone iPad uit met een fout

Stap 1. Start de instellingenapplicatie op de iPhone iPad † Tik op Algemeen.

>Stap 2. Raak Toegankelijkheid aan.

>Stap 3. Raak AssistiveTouch aan.

>Fase 4. Activeer nu de assistentiekraan.

Je>

Geef vervolgens het startscherm weer om Spotlight Search aan te roepen; zorg ervoor dat u Spotlight Search niet start door het van rechts naar links te schuiven op uw iOS 9-apparaat. Als Spotlight Search eenmaal is geopend, tikt u snel op de lege ruimte om deze te sluiten. Volg dit proces twee of drie keer op uw iOS-apparaat totdat de fout begint te werken.

Hoewel>

Idealiter zou u de optie Reduce Motion moeten gebruiken om het probleem op te lossen, maar deze truc geeft betere resultaten. Misschien is dit een bug die elke professionele gebruiker wil dat Apple niet oplost!