Hoe verander je de bijnaam van de trainer in Pokémon Go for iPhone?

Of het nu gaat om het aanpassen van het uiterlijk van mijn iPhone of de gebruikersinterface van een applicatie, ik ben altijd bereid om het te doen. Daarom was ik erg blij dat ik de mogelijkheid had om het uiterlijk van mijn trainer avatar in Pokemon Go aan te passen.

Toen Pokémon Go in het midden van een enorme buzz werd uitgebracht, ben ik niet gestopt met het zo snel mogelijk starten van dit geweldige augmented reality spel. Zoals je zou verwachten, bereidde het me meteen voor op eindeloze vreugde.

Aanvankelijk>

Met de release van versie 1.3.0 heeft het spel echter nogal wat veranderingen met zich meegebracht, zoals het waarnemingsscherm en de optie om de bijnaam van je coach te veranderen. Dus als je op zoek bent naar een mooie naam, is het tijd om er een te krijgen!

Hoe verander je de bijnaam van je Trainer in Pokémon Go voor iPhone iPad

Je kunt de bijnaam van je trainer maar één keer veranderen. Zorg er daarom voor dat u de best mogelijke naam vindt.

Stap 1. Start Pokémon Go op uw iOS-apparaat.

Stap 2. Raak de Poké Ball aan in het midden onderaan het scherm.

Stap 3. Raak nu het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek aan.

>Fase 4. Speel Wijzig de bijnaam .

>Stap 5. Er verschijnt een pop-upvenster waarin u wordt gevraagd te bevestigen. Tik op Ja .

>Stap 6. Vervolgens moet je de naam van je nieuwe coach invoeren. Vervolgens tikt u op .

Dat>

Hoe leuk vind je het om dit spel te spelen? Deel uw commentaar met ons in het commentaar, op

.td_uid_55_5d654fd5e541f_rand{min-height:0}.td_uid_56_5d654fd5e55be_rand{vertical-align:baseline}

Pokemon Go How-Tos aanbevelen

“GPS-signaal niet gevonden” in Pokémon Ga voor iPhone: Tips om het te repareren

Jignesh PadhiyarZonder twijfel is Pokémon Go veruit het meest populaire spel in termen van ongekend succes. Na het installeren van het fantastische augmented reality spel op mijn ? ¦

Hoe kan ik Pokémon Go Crashing of het serverprobleem op de iPhone of iPad

oplossen?

Jignesh Padhiyar Zodra ik mijn eindeloze verwennerij begon met het (momenteel) meest populaire spel op de planeet “Pokémon Go”, kende ik mijn liefde voor ?

Bevestiging van Pokémon Ga voor Apple Watch-batterijslot, -timing en -verwijderingsproblemen

Jignesh PadhiyarPokémon Go for Apple Watch is voor sommige gebruikers niet al te goed geweest. Kwesties zoals vergrendeling, timing, langzaam opladen en het leeglopen van de batterij helpen niet…