Verwijderde iPhone-contacten in iOS 7 verwijderen

U hebt een contactpersoon uit uw telefoonboek verwijderd, maar de contactpersoon verschijnt als u op Nieuw bericht tikt en de naam van de ontvanger invult. U zult zien dat het verwijderde contact daadwerkelijk zichtbaar en beschikbaar is op vele plaatsen. Zet Spotlight aan en typ de eerste paar letters van de naam in en het verwijderde contact verschijnt.

Wanneer u het uit de recente lijst verwijdert, zult u dat contactgegeven niet meer zien. Dit is vooral handig wanneer een van uw contacten zijn nummer wijzigt en uw iPhone nog steeds de vorige toont. Het kan verwarrend zijn om twee contacten te zien en niet te weten welk nummer actief is.

Verwijderen van verwijderde iPhone-contacten op iOS 7

Het is duidelijk een cache-fout (of meer zoals een functie). Als je het een beetje vervelend vindt, biedt Apple een manier om dit te verwijderen. Kijk maar eens.

Stap 1. Ga naar de toepassing Berichten en tik op het pictogram Nieuw bericht

.

Stap 2. Raak in het ontvangersveld de naam aan van het recentelijk verwijderde contact (of een deel van het nummer)

.

Stap 3. Wanneer de contactpersoon in de lijst verschijnt, moet u een blauw pictogram i zien, vlak naast de contactpersoon die u net hebt verwijderd

.

Fase 4. Raak het icoon i ? Tik vervolgens op Verwijder uit Recent

Dat>

Het is echt zo simpel. Hierdoor wordt het contact uit de cache (van recente contacten) verwijderd en wordt ervoor gezorgd dat het verwijderde contact nergens in iOS voorkomt.

Het probleem verschijnt niet voor contactpersonen met wie u niet heeft gecommuniceerd (via e-mail, bericht of FaceTime).

Het is vooral voor de contacten die u via deze diensten hebt gecommuniceerd.

De lijst met recente contactpersonen bevat een cache met contactgegevens (contactpersonen die u onlangs hebt gesproken) en is niet beschikbaar voor wijziging (zoals het AutoCorrect woordenboek).

Wil je meer van deze artikelen inhalen? Download onze applicatie en houd contact met ons via Facebook, Twitter en Google Plus zodat u onze laatste verhalen nooit meer mist.