Hoe maak en gebruik je de HTML-handtekening in het mailprogramma op Mac OS X?

Eerder publiceerden we een bericht om ons te begeleiden bij het toevoegen van een link of het gebruik van HTML in de Mail-applicatie op de iPhone of iPad . Vandaag lopen we met je mee, maar deze keer is het voor Mac OS X. Er zijn vele redenen waarom gebruikers de voorkeur geven aan de HTML-handtekening. Van hen is maatwerk het meest veeleisend.

HTML-handtekeningen stellen u in staat om lettertypestijlen te wijzigen; voeg links, telefoonnummers en meer toe. Het maken van een HTML-handtekening in Mac OS X is als een kopje thee, slechts een paar klikken en je bent klaar. We hebben het proces hieronder beschreven, dus kijk maar eens.

>

Aanmaken en gebruiken van de HTML-handtekening in de Mac OS X Mail applicatie

Stap 1. Binnen het programma Mac OS X Mail maakt een nieuwe e-mail aan . Dit is alleen om een handtekening aan te maken, er wordt geen e-mail verstuurd.

Stap 2. Begin nu met het schrijven van je handtekening en personaliseer hem volgens je wensen. Recente versies van de Mail-applicatie zetten automatisch links om in HTML-links.

Stap 3. Zodra je klaar bent met schrijven, selecteer je de volledige handtekening en kopieer je die naar het klembord. U kunt de sneltoets Commando + C gebruiken om het te kopiëren. Als je klaar bent, gooi je de e-mail weg.

>Fase 4. Ga naar het menu ” Mail “, klik vervolgens op ” Voorkeuren “.

>Stap 5. Klik op de tab ” Handtekening “, voor het geval je er nog niet bent.

>Stap 6. Kies links de account uit e-mail waarin u de HTML handtekening wilt opnemen. Deze stap is voor gebruikers die meerdere e-mailaccounts hebben ingesteld in de Mail-applicatie.

Stap 7. Klik nu op ” + “, wijs een naam toe aan je handtekening en plak de gekopieerde handtekening in de open ruimte rechts.

>Stap 8. Sluit de applicatie Preferences af en ga terug naar Mail. Maak een nieuwe mail aan, gewoon om te controleren of de wijzigingen zijn toegepast.

U kunt ook meerdere handtekeningen aanmaken voor elke e-mailaccount. Als u dat doet, kunt u de handtekening selecteren in het uitklapmenu onder de kolom Onderwerp.

Dat is alles, mensen! U kunt hieronder commentaar geven voor elke suggestie of feedback. U kunt ook contact met ons opnemen via