Hoe laad je je iPhone 7 of iPhone 7 Plus draadloos op?

Hoewel geruchten over de mogelijke komst van draadloos opladen op de iPhone al enkele jaren de ronde doen, heeft Apple het nog niet goedgekeurd. Het zien van de meeste Android-gebruikers die opscheppen over draadloos opladen is voor sommige iPhone-gebruikers een beetje pijnlijk. Is dat bij jou ook het geval?

Maak je geen zorgen, ik zit in hetzelfde schuitje als jij. Met slechts een klein beetje werk kun je je iPhone 7 of 7 Plus veilig draadloos opladen. Klaar om het te proberen? Laten we het uitzoeken!

Hoe laad je je iPhone 7 en 7 Plus draadloos op

Zorg voor een draadloze oplaadkaartontvanger (Qi) .

U moet een draadloze lader kopen. Ontdek de beste draadloze laders voor de iPhone 77 Plus.

Stap 1. U moet dan de meegeleverde verlichtingskabel van de draadloze ontvanger op de laadkaart aansluiten. Dan moet je het over de achterkant van je iPhone vouwen.

Stap 2. U moet nu een dun, echt lederen of ander hoesje op uw smartphone installeren. (Beste output iPhone 7 lederen hoesje, 7 lederen hoesje Plus).

Stap 3. Dan hoef je alleen nog maar je toestel perfect op het draadloze oplaadplatform te plaatsen om het opladen te starten.

Alternatief;

Er is een andere manier om je iPhone 7 draadloos op te laden. Koop gewoon een draadloze oplaadkoffer voor uw toestel. Installeer de hoes op uw smartphone en plaats hem vervolgens op het draadloze oplaaddock om er gemakkelijk van te genieten.

Dat is het!

Profiteer nu ten volle van deze draadloze oplaadapparaten om je iPhone moeiteloos aan te zetten.

Idealiter zou het beter zijn geweest als Apple draadloze oplaadtechnologie aan je iPhone had toegevoegd. Het is nog niet duidelijk waarom de technologiegigant het blijft vermijden.

De meesten van ons hadden gehoopt dat de iPhone 7 zou komen met draadloos opladen. Maar de nieuwe iPhone ook niet.

Wat vind je ervan waarom Apple geen draadloze oplaadtechnologie aan zijn iPhone toevoegt? Deel je gedachten met ons in het commentaar, op