De kleur van het Dock in iOS 7 op iPhone, iPad en iPod Touch wijzigen

Een van de cruciale dingen die met iOS 7 is veranderd, is de manier waarop de achtergronden werken. Met name de glazen veer werd gegoten door een meer doorschijnende achtergrond die de kleuren van het behang heeft opgepikt. Maar het kan de kleur van de veer veranderen in een saaie grijze.

Deze korte tip is voor gebruikers die de kleur van de basis in iOS 7 op hun iPhone en iPad willen veranderen. Het is niet erg interessant, je kunt de dockachtergrond niet instellen op een specifieke kleur. U kunt alleen het doorschijnende gevoel van het dok verwijderen.

Hoe verander je de kleur van het Dock op iPhone, iPad en iPod Touch

Stap 1. Raak Instellingen aan op uw iDevice.

Stap 2. Ga naar general.

Stap 3. Raak Toegankelijkheid aan.

Fase 4. Scroll naar beneden en raak Contrastversterking

>Stap 5. Zet de schakelaar aan om het contrast te verhogen.

Stap 6. Sluit de configuratietoepassing af om te zien of de wijzigingen van kracht zijn geworden.

Je zou een pier met een grijze achtergrond moeten zien. Zoals ik al zei, het is een saaie grijze kleur die niet erg indrukwekkend is. Maar als je achtergrond een vreemde gekleurde veer produceert, is het saaie grijs misschien een betere keuze.

Een goed punt is dat, wat je achtergrond ook is, de kleur van de veer onveranderd blijft. En de vier iconen op het dok krijgen de aandacht die ze verdienen.

Er is ook een negatief aspect. Het Control Center verliest zijn lichte doorschijnendheid en heeft geen vage achtergrond meer die erdoorheen filtert. In plaats daarvan is het een vlakke toon. Maar dat is de enige verandering die ik zag na het activeren van de contrastversterking.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in andere iOS 7-wijzigingen die u wilt aanbrengen. Hier is er een over duizeligheid in verband met iOS 7 . Bekijk onze andere iOS 7 om de veranderende dingen in iOS 7 aan te passen.