Hoe de Apple Magic Mouse te hernoemen in Mac OS X

Er zijn enkele voorbeelden waarbij u uw Apple draadloze aanwijsapparaten, zoals de muis, het toetsenbord of het touchpad, een andere naam moet geven. Of u nu een van de apparaten verkoopt of gewoon de oude naam niet meer leuk vindt, wij hebben een alternatieve oplossing.

In feite wordt alles gedaan binnen de Systeemvoorkeuren en de Bluetooth-optie, maar aangezien de meeste mensen vragen hoe ze de naam van hun Apple Magic Mouse kunnen veranderen, nemen we het als voorbeeld en gaan we verder.

Gesponsorde links

>

Het hernoemen van de Apple Magic Mouse in Mac OS X

Voordat u verder gaat, moet u ervoor zorgen dat het draadloze apparaat dat u wilt hernoemen, verbonden is met uw Mac. Als u klaar bent, volg dan deze eenvoudige stappen en wij doen het werk voor u.

Stap 1. Klik in het Apple-menu op Systeemvoorkeuren.

Gesponsorde links

>Stap 2. Vanaf daar navigeer je naar Muis en klik je Stel Bluetooth Muis in.

> Stap 3. Klik in de lijst van het aangesloten apparaat met de rechtermuisknop op het apparaat dat u wilt hernoemen. In ons geval is dit de muis.

>Fase 4. Kies Hernoem in het pop-up venster dat verschijnt.

>Stap 5. Voer een nieuwe naam in (kan niet leeg zijn) en klik op Hernoemen om op te slaan.

Gesponsorde links

U>

En voordat je dezelfde muis gebruikt om een aantal andere geweldige berichten op iGeeksBlog te lezen, is hier een tip:

Als u het apparaat verkoopt, adviseer ik u de naam van het apparaat te wijzigen in Apple Wireless Device. U kunt het van uw computer verwijderen door met de rechtermuisknop op de nieuwe apparaatnaam te klikken en Delete te selecteren.