Opzetten van een medische nood-ID op iPhone en iPad

Ik denk dat jullie allemaal vrij vertrouwd zijn met de gezondheidsapplicatie die beschikbaar is op de iPhone of iPad . De meesten van u zijn misschien ook op de hoogte van het medisch noodnummer, maar voor degenen onder u die dat niet zijn, bevat het medisch noodnummer informatie over uw gezondheid die kan worden gebruikt als u een medische noodzaak heeft.

Het beste deel van het opzetten van een medisch noodnummer is dat iedereen behalve u er gemakkelijk bij kan komen vanaf het vergrendelscherm. Ze kunnen zich een beeld vormen van uw gezondheidsproblemen en proberen u zo snel mogelijk te helpen. Als je je medische ID nog niet hebt ingesteld, dan is het nu het juiste moment om dat te doen. Het proces is eenvoudig en duurt slechts een paar minuten, dus kijk hieronder voor meer details.

Het instellen van een medische nood-ID op iPhone en iPad

Stap 1. Start de gezondheidsapplicatie vanaf het startscherm van uw iPhone iPad.

>

Stap 2. Tik op Medische ID in de rechter benedenhoek † Tik nu op Maak medische ID om te beginnen met het toevoegen van uw gezondheidsgegevens.

>Stap 3. Voer op het volgende scherm al uw medische gegevens in, inclusief allergieën, gezondheidstoestand, contactgegevens voor noodgevallen en eventuele speciale opmerkingen. Dit zal nuttig zijn in een noodsituatie, en iedereen om je heen kan snel toegang krijgen tot deze gegevens.

>Stap 4 Zodra je klaar bent met het toevoegen van de details, activeer je “Show when locked” . Deze functie is optioneel, maar wordt ten zeerste aanbevolen. De reden hiervoor is dat alle gegevens die je hebt ingevoerd zichtbaar zijn voor anderen, zelfs als je iPhone iPad is vergrendeld met een wachtwoord.

Dat>toegangscode op het scherm te schuiven en vervolgens op de noodgevallen te tikken, gevolgd door een tik op Geneeskunde ID . Hoewel deze functie optioneel is, raden wij u ten zeerste aan deze in te stellen als u ernstige verwondingen of gezondheidsproblemen heeft.

Laat ons uw commentaar op het bovenstaande artikel weten door hieronder of op

te reageren.