Safari-tabbladen automatisch sluiten op iOS 13 en iPadOS 13

Hoewel Safari lange tijd heeft toegestaan dat verschillende tabbladen in één keer worden gesloten, is er nooit een optie geweest om oude tabbladen automatisch te verwijderen. Maar met de laatste versie van iOS is de oude regel ten goede veranderd.

Nu kun je, afhankelijk van je voorkeur, ervoor kiezen om je recente Safari-tabbladen op iOS 13 en iPadOS na een dag, week of maand automatisch te sluiten. Nou, als je het een beetje vervelend vindt om van ze af te komen, zou dat een betere manier zijn om het te doen.

Naast het behoud van privacy over wat u zoekt, kan deze nieuwe plug-in ook uw webbrowser netjes houden. Genoeg gepraat, laten we deze functie op de proef stellen!

Hoe sluit je automatisch je iPhone en iPad Safari Tabson

Stap 1. Start zoals gewoonlijk de applicatie Instellingen op uw iPhone of iPad † Scroll naar beneden en tik op Safari.

>Stap 2. Tik in het TABS-gedeelte op Sluit de tabbladen.

>Stap 3. Op het volgende scherm zijn er vier opties: Handmatig, Na een dag, Na een week, Na een maand. Idealiter selecteert u Na één dag, , maar u kunt elke optie kiezen, behalve handmatig.

>

Ondertekening , ¦

De iOS 13 en de iPadOS 13 hebben niet alleen de meest verwachte dark mode gekocht, maar zijn ook voorzien van vele andere ongelofelijke functies. We zullen regelmatig nieuwe en geweldige functies blijven plaatsen, dus zorg ervoor dat je regelmatig terugkomt en bezoek. Tot die tijd kunt u genieten van de donkere modus en op zoek gaan naar andere interessante functies.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in het verkennen:

  • Hoe download je applicaties van meer dan 200MB via mobiele data op iOS 13 op de iPhone
  • Hoe de donkere modus in te schakelen op iOS 13 of iOS 12 op iPhone en iPad
  • Hoe installeer je iPadOS 13 Beta 1 zonder een ontwikkelaarsaccount
  • Hoe installeer je Catalina macOS zonder ontwikkelaarsaccount

Welke functie van iOS 13 of iPadOS 13 vond je het beste? Deel het met ons in de commentaren. Zorg er ook voor dat je contact met ons opneemt op