Hoe u het gebaar van schuiven naar links voor archivering in het mailprogramma in Mac OS X The Captain kunt wijzigen

Het mailprogramma op Mac OS X The Captain heeft een aantal zeer nuttige functies geleverd. Een van hen is de schuifregelaar naar links naar Archief of Trash elke e-mail. Standaard wordt uw e-mail met een eenvoudig gebaar van schuiven naar links uit de inbox verwijderd. Deze functie is zeker zeer nuttig als je elke dag tonnen e-mails krijgt.

Tegelijkertijd is het ook een hoofdpijn, want er is veel kans op het per ongeluk verwijderen van een e-mail. Met dank aan Apple voor het geven van een venster om deze voorkeursfunctie te veranderen. Hier is een stap-voor-stap handleiding voor het wijzigen van de linkshandige schuifgebaren voor het archiveren in de mailapplicatie.

>

Hoe wijzig je het schuifgebaar naar links voor archivering in het Mac OS X mailprogramma The Captain

Stap 1. Start eerst de Mail applicatie en klik op Voorkeuren.

>Stap 2. Klik op het tabblad Weergave .

>Stap 3. Zoek het label ” Schuif naar de links naar :”.

>Fase 4. Standaard wordt dit ingesteld op ” Prullenbak “, dus verander het in ” Bestand “.

>Stap 5. Sluit de voorkeuren en ga terug naar uw inbox .

Stap 6. Probeer de nieuwe voorkeur uit door je vinger naar links te schuiven in een e-mail; zal naar Bestanden gaan in plaats van te worden verwijderd.

Dat is het, nu zul je nooit per ongeluk e-mails verwijderen door ze naar links te schuiven. Ja, de kans bestaat dat er een e-mail naar het archief wordt gestuurd, wat veel beter is dan het verwijderen van een e-mail. Vanaf nu is er geen mogelijkheid meer om deze functie volledig te verwijderen, behalve het wijzigen van de schuifregelaarfunctie.

Heb je ooit per ongeluk een zeer belangrijke e-mail verwijderd? Wat heb je gedaan om het terug te krijgen? Deel met ons door hieronder of in

commentaar te geven.