Hoe de snelheid van de slow motion video-opname op de iPhone 66 Plus te veranderen

De iPhone 6 en 6 Plus camera applicatie heeft een aantal coole trucs toegevoegd, zoals Time Lapse en vele andere tools voor video-opname. Hoewel de meeste van hen gemakkelijk te onderscheiden zijn, hebben veel cameraliefhebbers sommige trucs misschien nog niet ontdekt.

De nieuwe iPhone heeft 240 FPS toegevoegd als standaardoptie voor slow motion video-opname. Voorheen was het maximum dat het kon bereiken slechts 120 FPS. Dus, het is precies twee keer zo snel als voorheen. Hoewel de beeldkwaliteit van slow-motion video vrij aantrekkelijk is, kan het de ruimte op uw apparaat alleen maar vertroebelen. Het kan dus zijn dat u deze standaardoptie gewoon onder controle moet houden.

Hoe de snelheid van de slow motion video-opname in iOS 8 op iPhone 6 en 6 Plus te wijzigen

Stap 1. Start de cameratoepassing en schuif naar rechts tot u de sectie Slo-Mo video-opname vindt.

Stap 2. Raak de 240 FPS aan (dit is meestal standaard ingesteld). Als u erop tikt, wordt 120 FPS geselecteerd.

>Stap 3. Tik op de rode knop om de video-opname te starten. U kunt ook controleren hoe snel een video wordt opgenomen in de hoek van de kijker. Om het weer te veranderen, stopt u de video-opname en raakt u het label aan.

Dat is het!

Toen Apple de slow motion video-opname introduceerde, was deze beperkt tot 120, wat nog steeds het geval is, maar nu heb je de mogelijkheid om te kiezen als dat nodig is.

Voor degenen die 64 of 128 GB hebben, kan de iPhone 66 Plus geen moeilijkheden ondervinden door de grote omvang van de videos opgenomen op 240 FPS, maar het is altijd de moeite waard om de truc te kennen.

Als de geruchten kloppen, kan de volgende iPhone 6S en iPhone 7 de beste cameratoepassing met 13 megapixels en twee DSLR-lensbeelden bevatten. Dus, als je grote dingen verwacht voor de camera app, kan het de kers op de taart zijn.

Vond u deze publicatie nuttig? Blijf op de hoogte voor meer How-Tos als deze.

Deel uw commentaar met ons op Facebook , Twitter en Google Plus .