De standaardkalender op uw iPhone en iPad wijzigen

Standaard wordt elke gebeurtenis die u in de Kalenderapplicatie aanmaakt, opgeslagen in een standaardkalender. In de meeste gevallen is dit werk.

Maar als je een half dozijn kalenders hebt en de standaard kalender wilt veranderen in een andere dan Werk, dan kan dat. Wanneer u de standaardkalender wijzigt, zullen alle gebeurtenissen die u in de kalendertoepassing aanmaakt, indien niet gespecificeerd, naar de standaardkalender gaan.

Wijzigen van de kalender op de iPhone en iPad

Stap 1. Ga naar Instellingen † Tik op Kalender.

>

Stap 2. Raak Standaardkalender aan.

>Stap 3. Selecteer de kalender van uw keuze.

Dat>

Wanneer u de standaardkalender wijzigt, blijven de gebeurtenissen die u eerder hebt gemaakt bij de vorige standaardkalender. Het is mogelijk dat u ze wilt overzetten naar de nieuwe standaardkalender als de gebeurtenissen moeten verschijnen op de kalender die u vaak gebruikt.

Wanneer u uitnodigingen toevoegt, worden deze toegevoegd aan de standaardkalender, tenzij u het veld Kalender wijzigt terwijl u de uitnodiging aan uw kalender toevoegt.

In het algemeen is het een goed idee om een minimumlijst van kalenders te hebben om verwarring te voorkomen. De standaard in iOS is drie of vier kalenders per keer, dus het is gemakkelijk om je spullen bij te houden.

De meeste mensen gebruiken Werk als de standaard kalender, dus iOS stelt het in als de basis standaard. Echter, als uw familie meer frequente gebeurtenissen heeft, zult u het gemakkelijk vinden om die kalender te markeren als de standaard.

Er zijn natuurlijk meer iPhone-kalenders dan alleen de standaard. Probeer ze ook eens.

Dat is alles voor nu!

Vergeet niet onze applicatie te downloaden en blijf met ons in contact via Facebook , Twitter en Instagram zodat u onze laatste verhalen nooit meer mist.