Hoe kunt u de taal van het stemmen zoeken op Google Maps op iPhone en iPad wijzigen?

Standaard is Amerikaans Engels ingesteld als de standaard taal voor het zoeken naar stemmen op Google Maps. Maar wat als u uw moedertaal als standaardtaal voor het zoeken met de stem wilt instellen omdat u het Engels niet goed genoeg kunt vinden?

Gelukkig kunt u de standaardtaal voor het zoeken met stem op Google Maps op uw iPhone wijzigen. De app ondersteunt verschillende talen, waaronder Engels, Arabisch, Catalaans, Chinees (Hong Kong), Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Maleis, Noors Bokmal, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Vereenvoudigd Chinees, Slowaaks, Spaans, Zweeds, Thai, Traditioneel Chinees, Turks, Oekraïens, Vietnamees, etc. Laat me je tonen hoe het werkt!

>

Hoe wijzig je de standaard taal voor het zoeken met stem op Google Maps op iPhone en iPad

Stap 1. Start Google Maps op je iPhone of iPad.
Stap 2. U moet dan de menuknop in de linkerbovenhoek van het scherm aanraken.

>Stap 3. Tik nu op Instellingen.

>Fase 4. Je moet dan spelen in Search by Voice. Nu moet u uw voorkeurstaal kiezen.

In>

>

Als u later terug wilt keren naar het Engels (Verenigde Staten), volgt u gewoon de bovenstaande stappen en selecteert u deze aan het einde.

Log uit

De optie om de standaardtaal voor het zoeken met stem te wijzigen is zeer nuttig, vanuit het oogpunt van de gebruikers. Het stelt u in staat om met precisie te zoeken naar elke locatie in de taal van uw voorkeur.

Google Maps stelt u binnenkort in staat om uw real-time locatie en reisvoortgang te delen met uw vrienden. Zodra deze langverwachte functie beschikbaar is, kunnen uw vrienden uw locatie in realtime op de kaart zien.

Omdat we het over Google Maps hebben, wilt u een aantal van de even interessante publicaties zien, zoals How to use Siri with Google Maps on iPhone , en how to find areas of interest on Google Maps on iPhone or iPad, etc.

Om snel toegang te krijgen tot meer publicaties van dit type, download onze applicatie en blijf verbonden met ons op