Hoe de tijdzone te wijzigen in de iPhone-kalenderapplicatie

De tijdzones in de Agenda-applicatie op de iPhone iPad zijn verwarrend. Als u de tijdzone-ondersteuning uitschakelt, wordt een gebeurtenis veel later gewaarschuwd dan technisch gezien het geval zou moeten zijn. Als je het inschakelt, kunnen de dingen behoorlijk verwarrend worden.

Maar laten we deze keer eerlijk zijn en het voorgoed opruimen.

Hoe de tijdzone in de iPhone kalenderapplicatie te wijzigen

Stap 1. Ga naar Instellingen.

Stap 2. Druk op Mail, Contacten en Kalender.

Stap 3. Speel nu Tijdzoneondersteuning .

Fase 4. Activeer de Tijdzone-ondersteuning en selecteer de tijdzone (door de naam van uw stad op het tabblad “Tijdzone” te schrijven).

>

Wat er gebeurt als u dit doet is dat de tijden van de gebeurtenissen zullen veranderen volgens de tijdzone waarin u zich bevindt (volgens de tijdzone die u in de laatste stap hierboven hebt geselecteerd).

Als u een gebeurtenis hebt gemaakt (of een gebeurtenis hebt toegevoegd die iemand heeft gedeeld) op basis van een bepaalde tijdzone (bijvoorbeeld Pacific), zal de tijd veranderen afhankelijk van de tijdzone waarin u zich bevindt. Dit zal u helpen bij het tijdig ontvangen van contextuele waarschuwingen.

Als er bijvoorbeeld om 10.00 uur een evenement is op PST (zoals WWDC of Apples iPhone) en u woont in Oostelijke tijd, wordt het evenement voor u gepland voor 13.00 uur. Uiteraard kunt u deze instelling wijzigen in elke tijdzone waarvoor u gewaarschuwd wilt worden via de tijdzone stadsselectie.

Wat als ik de tijd van het evenement alleen voor de tijdzone van de locatie van het evenement wil krijgen? Of wat als ik niet wil dat de kalender de tijdzones verandert?

Schakel gewoon de Tijdzone-ondersteuningsschakelaar uit en alle aangemaakte of gedeelde gebeurtenissen hebben dezelfde tijd als ze zijn aangemaakt. Er worden geen wijzigingen toegepast afhankelijk van de relatieve tijdzone waarin u zich bevindt. Ik zie niet hoe dat nuttig kan zijn, maar als je dat wilt, zet het dan gewoon uit.

Op een iets verwante nota, neem een kijkje op een aantal van de beste iPhone kalender-applicaties.

Dat is het, maatje!

Vond u deze gids nuttig? Download onze applicatie en blijf met ons in contact via Facebook , Twitter en Google Plus zodat u onze laatste verhalen nooit meer mist.