Een fotostream delen met iPhoto op een Mac

Mac heeft antwoorden op al uw vragen. Denk er bij het nemen van een foto altijd aan om deze met anderen te delen. Gelukkig is het altijd de bedoeling geweest van Apple om het delen van fotos snel en gemakkelijk te maken.

Met het iPhoto-programma op de Mac kun je een reeks fotos maken die je gemakkelijk met anderen kunt delen. U kunt uw ontvangers gemakkelijk kiezen. Dat betekent dat je het kunt delen met een selecte groep. Als er mensen zijn die geen gebruik maken van Apple-apparaten, dan heeft iPhoto ook voor hen een oplossing.

>

Hoe deel je een fotostream met iPhoto op een Mac:

Stap 1 : open iPhoto .

Stap 2 : Houd de Commandosleutel ingedrukt en klik op de fotos die u wilt selecteren voor het delen.

Stap 3 : klik op de knop ” Deel” in de werkbalk.

>Stap 4 : kies in het pop-up menu Fotostream en selecteer vervolgens Nieuwe fotostream (U kunt de geselecteerde fotos ook naar de iCloud-map in de bronlijst slepen).

Stap 5 : er verschijnt een dialoogvenster. Hier moet u het e-mailadres van de mensen die u wilt uitnodigen in de daarvoor bestemde ruimte intypen: Deel met . Geef ook naam en commentaar (indien gewenst).

>Stap 6 : Druk op de knop Share om te delen.

Als u deze map moet delen met iemand die geen Apple-apparaat bezit, vinkt u gewoon het vakje aan Openbare website . Deze mensen zullen echter niet in staat zijn om commentaar te geven of andere opmerkingen te bekijken in het gedeelde album.