Hoe deel je een kalender met anderen vanaf je iPhone of iPad?

We hebben gezien hoe je individuele kalendergebeurtenissen kunt delen, maar als je met iemand in een kalender wilt samenwerken, moet je de hele kalender delen. Met iCloud en de Agenda-app maakt iPhone iPad het eenvoudig om agendas te delen, zodat meerdere personen kunnen worden uitgenodigd om je agenda-evenementen te bekijken (en eventueel te bewerken).

Gedeelde kalendergebeurtenissen zijn zeer nuttig en vrij flexibel bij het werken aan een kalender die door meerdere personen moet worden bewerkt. U hebt misschien kalenders gedeeld tussen u en uw echtgenoot, u en uw collegas, en bijna iedereen. Als u op een wereldtournee bent met uw vrienden met verschillende routes in uw groep, kan een gedeelde kalender erg nuttig zijn.

Dit legt uit hoe je een gedeelde kalender kunt maken en ook hoe je een oude (eerder gemaakte) kalender kunt omzetten in een gedeelde. Je leert ook hoe je de grenzen van de mensen met wie je je kalender deelt, kunt controleren.

Zorg er eerst voor dat je iCloud voor Kalenders hebt geactiveerd. Om dit te doen

Stap 1. Open Instellingen Tik op uw profiel.

>Stap 2. Raak iCloud Activeer de schakelaar naast Kalenders.

Als>

Stap 1. Open de Kalenderapplicatie † Raak Kalenders † Raak Kalender toevoegen. Als je de bestaande kalender wilt delen, ga dan naar stap 3.

>Stap 2. Wijs een naam toe aan de kalender en raak deze aan Gedaan.

>Stap 3. Raak “i” aan de kant van de nieuw aangemaakte kalender.

>Fase 4. In Gedeeld met, Tik op Voeg persoon toe en voer de e-mail-ID in van de persoon met wie je de kalender wilt delen.

>Wijzig toestemming voor het bewerken van gedeelde kalenders op iPhone of iPad

U kunt de opties voor het delen van de kalender bewerken door de persoon aan te raken met wie u de kalender hebt gedeeld. Uitschakelen Bewerking toestaan voorkomt dat de persoon wijzigingen aanbrengt in de gedeelde kalender.

Als>

Merk> Dat is het, mensen!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in het verkennen:

  • Gmails kalender wordt niet gesynchroniseerd op de iPhone: Fixing tips
  • Verjaardagen bekijken in de Apple Agenda-applicatie op iPhone, iPad of Mac
  • De beste kalenderprogrammas voor Mac
  • De beste agenda-applicaties voor iPhone en iPad

Deel uw commentaar met ons in het commentaar hieronder. Maak contact met ons op