Hoe u een alternatieve look kunt instellen voor het gebruik van Multiple Face ID op iPhone X, Xs Max of XR

Sinds ik Face ID in handen heb, wilde ik een optie hebben om meerdere Face IDs te gebruiken op iPhone X, zodat een naaste in mijn familie het apparaat snel kan ontgrendelen. En ik ben erg blij te weten dat iOS 12 een optie biedt om een alternatieve Face ID te registreren.

Dus als je je kleine broertje zijn iPhone X, Xs, Xs Max of iPhone XR met Face ID wilt laten ontgrendelen, dan is dat de manier om te gaan. Wil je niet dat iemand toegang heeft tot je apparaat? Geen probleem. U kunt ook een eigen alternatief uiterlijk registreren. Blijf lezen ¦

Als je bijvoorbeeld van een volledig baardig uiterlijk wilt veranderen in een gladgeschoren avatar, kun je dit uiterlijk zo instellen dat je je apparaat wat makkelijker kunt herkennen. Het opzetten van een alternatief gezicht in iOS 12 is heel eenvoudig, ik zal je laten zien hoe het moet!

Hoe gebruik je een veelzijdige identificatie op iPhone X, Xs, Xs Max of iPhone XR door het opzetten van een alternatieve look

Stap 1. Open de Instellingenapplicatie op uw iPhone † Raak Gezichts-ID en wachtwoord aan.

>Stap 2. Voer uw iPhone-wachtwoord in. Tik vervolgens op Stel een alternatieve look in.

>Stap 3. Raak dan Start.

>Fase 4. Plaats vervolgens je gezicht op de camerabeelden en beweeg je hoofd in een cirkel om alle hoeken van je gezicht te laten zien. Zodra de eerste scan van Face ID is voltooid, tikt u op Ga door.

>Stap 5. Nadat de tweede scan van Face ID is voltooid, tikt u op Klaar om te voltooien.

Daar>

Einde

Heeft u de kans om alle functies van iOS 12 snel te bekijken? Als dat zo is, laat ons dan weten wat je er echt in hebt gevonden. En als je een aantal van je verlanglijstjes niet hebt opgenomen, voel je vrij om ons daar ook over te vertellen.

Misschien wilt u wel lezen:

  • Gezichts-ID werkt niet op iPhone X

Zoals deze publicatie?