Hoe kan ik een bestand of document converteren naar PDF en exporteren met behulp van 3D Touch op iOS 10 op de iPhone?

3D Touch is zeer indrukwekkend qua functionaliteit. Als de touch-technologie uitstekend was in iOS 9, dan is dat nog meer het geval in iOS 10. Of het nu gaat om het reageren op een bericht rechtstreeks vanaf het vergrendelscherm of het openen van de snelkoppelingen van de cameratoepassing vanuit het Control Center, 3D Touch is veelzijdiger geworden dan ooit tevoren.

Wist u dat u elk document, zoals afbeeldingen, PDF-webpaginas, kunt afdrukken met behulp van 3D Touch op uw compatibele iPhone? Met de nieuwste versies van iOS kunt u overal gemakkelijk PDFs afdrukken. Wilt u zien hoe het werkt? Probeer het uit ¦

>

Hoe converteer je een documentbestand naar PDF en exporteer je het met 3D Touch op iOS 10 op de iPhone

Opmerking: Alleen iPhone 6s, 6s Plus, iPhone 7 en 7 Plus ondersteunen 3D Touch.

Stap 1. Zoek eerst de afbeeldingen, webpaginas, documenten in applicaties, documenten in Safari, en meer die de mogelijkheid hebben om af te drukken.

Stap 2. U moet dan het ” Share ” icoontje aanraken om toegang te krijgen tot het Aandeelblad.

>Stap 3. Scroll naar rechts om de ” Afdrukknop ” te onthullen. Raak het aan.

>Fase 4. Selecteer nu geen printer. In plaats daarvan moet u op 3D tikken om ” kijk naar ” in de preview van het document.

>Stap 5. Dan moet je een beetje meer drukken voor ? Pop ? in het volledige document † Dan moet je het ? icoontje opnieuw aanraken om de Sharing Sheet te openen.

>Stap 6. Selecteer ten slotte het medium waarmee u het document, de webpagina, de afbeelding wilt exporteren. U kunt het document zelfs als een PDF-bestand e-mailen.

>

In vergelijking met iOS 9 heeft de nieuwste versie van iOS meer mogelijkheden. Het heeft een aantal definiërende functies zoals de iMessage-applicatie van een derde partij, het opnieuw ontworpen Lockscreen, meer competente Siri, enz.

Wat vind je van iOS 10 en het uitgebreide gebruik van 3D Touch in de nieuwste versie van iOS? Leg uw mening vast in de commentaren hieronder, op