Hoe een fotoalbum te hernoemen op iPhone of iPad

Misschien was het niet echt een goed idee om dat album “Picnic” te noemen? Er zijn veel gelegenheden waarbij een album afbeeldingen begint te bevatten die de naam van het album niet goed beschrijven. In die gevallen is het beter om de naam van het album op je iPhone dienovereenkomstig te wijzigen, zodat je snel toegang hebt tot je specifieke herinneringen.

Een ding dat u moet weten is dat u de naam van de standaardalbums zoals Camera Roll, Screenshots, People, Recently deleted, Live Photos, My Photo Stream, Animated, Selfies, Videos en Places niet kunt wijzigen. U kunt alleen aangepaste mappen hernoemen, ofwel de mappen die automatisch zijn gegenereerd op basis van een bepaalde toepassing zoals Instagram, ofwel de mappen die u hebt gemaakt.

Hoe de Albums applicatie te hernoemen in Fotos op iPhone en iPad

Stap 1. Start de Fototoepassing op uw iOS-apparaat.

>Standaard zal het op het scherm van de fotoapplicatie belanden.

Stap 2. Raak Bekijk alles vanuit de rechterbovenhoek.

>Stap 3. Druk vervolgens op de knop Edit in de rechterbovenhoek.

Je>rode stip zien in de linkerhoek van de albums, die kan worden bewerkt. Apple staat gebruikers niet toe om sommige standaardalbums te bewerken, zoals Camerarollen, Favorieten, Mijn Fotostream, enz.

Houd er rekening mee dat je altijd albums zoals Instagram, Twitter, WhatsApp en andere kunt bewerken.

Fase 4. Speel nu de naam van het album af om je naam te wijzigen en de nieuwe naam in te typen. Raak tot slot de Gereed-knop aan vanuit de rechterbovenhoek.

Dat>

Nog vragen?

De toepassing van fotos is de laatste tijd echt verbeterd. Het is functioneler geworden en stelt u niet alleen in staat om uw herinneringen te herbeleven, maar ook om uw fotos op een geordende manier te bewerken. Daarnaast kunt u diavoorstellingen maken, gebruik maken van de tagging tool om uw fotos naar wens te decoreren.

Wat is uw mening over de toepassing Photos? Bent u onder de indruk van de verbeteringen die de laatste tijd zijn aangebracht? Deel uw gedachten in de commentaren hieronder.

Wilt u deze gerelateerde publicaties zien:

  • Hoe voorkom je dat videos automatisch worden afgespeeld in de Fotos op de iPhone en iPad applicatie
  • Hoe filtering toe te voegen aan video op de iPhone en iPad in iOS 13
  • Hoe kan ik snel een live foto converteren naar video op iOS 13 op de iPhone
  • ?

  • De beste gezichtwisseltoepassingen voor iPhone en iPad

Om meer iOS-gerelateerde snelgidsen te lezen, “onze applicatie en blijf met ons verbonden via