Hoe kan ik een Instagram-account permanent verwijderen van een iPhone, Android of PC?

Een overdosis aan sociale netwerken kan een vervelend effect hebben op uw geest; daarom besluiten gebruikers om hun Instagram-accounts te verwijderen. Veel gebruikers hebben ons gevraagd een artikel te schrijven waarin het proces wordt beschreven. Laat ik u zeggen dat het proces eenvoudig is, maar dat er hier en daar veel navigatie nodig is. Voor uw gemak heb ik een gemakkelijk te volgen handleiding opgesteld.

Aangezien de menunavigatie van Instagram in iOS en Android precies hetzelfde is, is het proces volledig identiek. Het verwijderen van de Instagram-account van de PC of Mac is een beetje anders. Beide processen worden echter hieronder opgesomd.

Het permanent verwijderen van een Instagram-account van iPhone of Android

Stap 1. Open de Instagram applicatie op uw iPhone of Android telefoon † Raak het pictogram op uw profiel † Raak nu in de rechterbovenhoek de drie verticale lijnen † Onderaan het menu drukt u op Instellingen.

>Stap 2. Scroll naar het einde. In “Support”, tik op “Helpcentrum” † Een nieuwe pagina wordt binnen enkele seconden geladen. Raak “Beheer uw account” aan.

>Stap 3. Op de volgende pagina tikt u op “Uw account verwijderen” † U heeft nu drie opties, klik op de middelste die zegt “Hoe verwijder ik mijn account?

>Fase 4. De details worden uitgebreid en je moet nu de link aanraken die zegt “de pagina Verwijder je account ” †” selecteer een motief uit de uitklaplijst.

>Stap 5. Voer uw Instagram-wachtwoord in en tik op de rode knop die zegt “Mijn account permanent verwijderen”.Tik op OK om uw Instagram-account te verwijderen.

>Verwijderen van een Instagram-account van de PC-computer

De procedure voor het verwijderen van een Instagram-account is bijna hetzelfde als voor het verwijderen van de account op de iPhone.

Stap 1. Open een internetbrowser en ga naar https:/help.instagram.com † Klik op de optie “Uw account beheren” aan de linkerkant.

>Stap 2. Klik opnieuw in het linkermenu op “Uw account verwijderen”.

Volg>

Hoe de Instagram-account tijdelijk uit te schakelen vanaf een mobiel apparaat of pc

Aangezien u dit met de browser moet doen, blijven de stappen hetzelfde voor zowel mobiele als PC-apparaten.

Stap 1. Bezoek Instagram.com vanuit uw mobiele browser of webbrowser † Log in op uw account † Klik op het pictogram op uw Profiel in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op Profiel bewerken.

>Stap 2. Scroll naar beneden en tik op “Mijn account tijdelijk uitschakelen” in de rechter benedenhoek † Selecteer de reden uit het uitklapmenu † Voer uw wachtwoord opnieuw in en tik op “Account tijdelijk uitschakelen”.

>Stap 3. Klik op “Ja” om te bevestigen wanneer er een pop-up venster verschijnt.

>

Afwerking ? ¦

Sociale netwerken hebben van de wereld een kleine plaats gemaakt door iedereen draadloos te verbinden. Maar tegelijkertijd is een overmatige verslaving ook gevaarlijk. Wat de reden ook is, ik hoop dat deze gids zijn doel zal dienen.

U kunt ook verwijzen:

  • Hoe gebruik je Instagrams Walkie-Talkie functie om spraakberichten te versturen
  • Hoe kan ik Instagram-berichten of -verhalen op de iPhone verbergen en tegelijkertijd rekeningen bijhouden
  • ?

  • Hoe schakel je de Instagram-activiteitsstatus uit op de iPhone en Android-telefoon
  • Hoe kan ik Instagram-fotos en -videos downloaden naar de iPhone Camera Roll
  • ?

Als u problemen of vragen heeft met betrekking tot dit artikel, kunt u contact met ons opnemen door hieronder of op

te reageren.