Hoe zet je een video op als screensaver op een Mac?

Voorbij zijn de dagen dat mensen vroeger fotos of afbeeldingen als screensaver op hun Mac instelden. Nu kunt u een video gebruiken als een Mac-schermbeveiliging.

Voorheen konden Mac-gebruikers in de fotobibliotheek zoeken naar fotos die ze als screensaver konden instellen. Vervolgens verraste Apple Mac-gebruikers door hen toe te staan de screensaver van Apple TV te halen uit de bovenaanzichten. En nu is het laatste wat je kunt doen, dat je een video kunt instellen als schermbeveiliging voor je Mac.

Gebruik van een video als Mac-schermbeveiliging

Om dit te laten gebeuren, moet je deze website bezoeken en SaveHollywood downloaden naar je Mac.

>

Stap 1. Wanneer SaveHollywood.dmg naar uw Mac wordt gedownload, opent u het bestand .

>Stap 2. Er wordt een dialoogvenster geopend met het SaveHollywood-bestand en een Readme-document. Dubbelklik SaveHollywood-bestand.

>Stap 3. U wordt gevraagd het bestand op uw Mac te installeren. Er wordt ook gevraagd of u alleen voor uzelf of voor alle gebruikers wilt installeren. Selecteer een van de opties en klik Installeren.

Nu>

Meestal opent de screensaverconfiguratie tijdens de installatie van SaveHollywood ; als dit niet gebeurt, kunt u de screensaverconfiguratie starten door te klikken op het icoontje voor AppleSysteemvoorkeurenScherm (bureaublad) en screensaver.

Fase 4. Klik nu op de sectie Schermbeveiliging . Er verschijnt een zijmenu met enkele schermbeveiligingsopties. Scroll naar beneden totdat je SaveHollywood vindt; Klik daarop.

>Stap 5. Het scherm “Geen video” wordt weergegeven; onder dit zwarte scherm, klik nu op Schermbeveiligingsopties …

>Stap 6. Er verschijnt een nieuw dialoogvenster met enkele opties voor het selecteren van films, grootte, frame, achtergrond, audio, volume, schermen, enz.

Klik op het teken “+” van boven.

>Stap 7. Een ander venster opent om video te selecteren; merk op dat je meer dan één video kunt toevoegen.

>Stap 8. Zoals hierboven vermeld, kunt u de instellingen van uw video naar keuze aanpassen.

Klik ten slotte op de OK-knop en begin een video te gebruiken als Mac-schermbeveiliging.

De>minuten selecteren nadat de screen saver videos zijn gestart.

Als> Dat is alles, mensen!

Ondertekening , ¦

SaveHollywood is een eenvoudige manier om videos in te stellen als een Mac screensaver. Naar mijn mening is deze tool heel nuttig voor gebruikers die voor hun Mac in slaap vallen.

Een video met een luid geluid zal functioneren als een wekker. Naast de pret is SaveHollywood een briljante manier om gemotiveerd te blijven door een aantal geweldige videos op kantoor. Thuis kunt u de videos van uw familie gebruiken.

U kunt ook verwijzen:

  • Hoe gebruik je Snelle Site Zoeken in Safari op Mac en iPhone
  • Hoe voeg je de weersverwachting toe aan je Mac-menubalk
  • ?

  • Hoe kan ik het Mac-scherm afdrukken
  • ?

Wilt u videos gebruiken als Mac screensaver? Deel uw commentaar met ons op