Hoe zet je Apple Watch op voor linkshandig gebruik?

Apple Watch glimlacht eindelijk prachtig om je pols. En waarom niet, het is het meest langverwachte timingapparaat met veel geweldige functies. Wist je dat je Apple Watch handig kunt configureren voor linkshandig gebruik?

Apple Watch vraagt u welke pols u tijdens het installatieproces wilt gebruiken. Selecteer gewoon de pols waarop u uw Apple horloge wilt gebruiken en deze wordt automatisch geconfigureerd.

Gesponsorde links

Maar wat als u die optie tijdens de configuratie bent vergeten te selecteren, hoe zou u deze dan configureren voor linkshandig gebruik? Het is heel eenvoudig.

In tegenstelling tot veel andere slimme horlogegebruikers draagt u uw Apple horloge om uw rechterpols. Dat is volkomen acceptabel, maar dan moet je wel de oriëntatie van de Apple Watch veranderen – het werkt hier!

Hoe stel je Apple Watch in voor gebruik in de rechterhand

Stap 1. Start de toepassing Setup vanaf het startscherm van uw Apple Watch.

Stap 2. Speel Algemeen.

Stap 3. Speel Oriëntatie.

Gesponsorde links

Fase 4. Raak dan rechts aan, dat is onder de pols.

Stap 5. Speel nu de links onder de Kroon.

Dat is het!

Hebt u uw Apple horloge gekoppeld aan uw iPhone om programmas op uw Apple horloge te installeren? Het zou echt leuk zijn om een aantal spelprogrammas op je Apple Watch te hebben om je spelervaring tot leven te brengen.

Gesponsorde links

Wat vind je van Apple Watch? Heeft het je op het eerste gezicht kunnen bekoren? Deel uw ervaring met ons in het commentaar hieronder of in