Hoe wijzig je het e-mailadres dat is gekoppeld aan de Apple ID op de iPhone en iPad in iOS 10.3?

Het wijzigen van het aan uw Apple ID gekoppelde e-mailadres is iets gemakkelijker geworden in iOS 10.3. Voorheen kon u dit alleen doen door naar uw Apple ID-pagina te gaan.

Als u het e-mailadres dat aan uw iCloud-account is gekoppeld niet meer gebruikt of als u er geen toegang meer toe hebt, wilt u uw Apple ID wijzigen. U kunt het beste een actief e-mailadres met een Apple ID gebruiken, omdat dit meer veiligheid biedt. Daarnaast ontvang je aanbevelingen voor nieuwe applicaties en ontvang je de laatste aankondigingen en updates van Apple News. Ik zal je laten zien hoe het moet!

>

Het wijzigen van het e-mailadres dat gekoppeld is aan Apple ID direct vanaf uw iPhone en iPad met iOS 10

Opmerking: U moet uw nieuwe inloggegevens gebruiken bij alle Apple diensten die u gebruikt; nadat u uw Apple ID hebt gewijzigd.

Stap 1. Start de configuratieapplicatie op uw iOS-apparaat.

>Stap 2. Raak dan je profiel aan.

>Stap 3. Nu moet je naam, telefoonnummers, e-mail aanraken.

>Fase 4. Tik dan op Bewerken.

>Stap 5. Tik op de rode knop en vervolgens op Verwijderen.

Tik>

Het>

Wanneer u het nieuwe e-mailadres invoert, wordt er een verificatiecode naar dit adres gestuurd. U moet de code in de velden invoeren om uw nieuwe e-mailadres te verifiëren.

Dat is het!

U hebt de mogelijkheid om uw geboortedatum, naam en het aan uw Apple ID gekoppelde adres te wijzigen. Als je geen aankondigingen, aanbevelingen of nieuwere versies wilt ontvangen, schakel dan de schakelaars uit naast Announcements, Apple Music, New Applications en meer, Apple News Updates.

Log uit

Nu is het veel gemakkelijker om het aan iCloud gekoppelde e-mailadres te wijzigen, nietwaar? Zorg ervoor dat u altijd een actief e-mailadres gebruikt. Om ervoor te zorgen dat uw Apple ID veilig is, schakelt u de tweefactorige authenticatie in om een extra beschermingslaag toe te voegen.

Zoals deze publicatie? Laat ons uw opmerkingen in de commentaren weten en blijf met ons verbonden via