Hoe het geluid van het toetsenbord uit te schakelen op de iPhone en iPad

Heel weinig mensen houden van het geluid van het toetsenbord. Het constante geluid van het toetsenbord kan voor sommige gebruikers nuttig zijn door hen te laten weten dat ze nauwkeurig kunnen typen. De meeste iPhone-gebruikers willen dit geluid echter niet kopen, omdat het niet alleen hen, maar ook de mensen om hen heen kan irriteren.

Dus hoe zet je het klikgeluid van het toetsenbord op je iPhone uit, als je het niet meer wilt? Nou, het is niet zo moeilijk om het toetsenbord stil te houden, veel gebruikers hebben misschien geen manier gevonden om het op te lossen. Hier is hoe je er van af kunt komen.

>

Toetsenbordgeluid uitschakelen op iPhone en iPad

Stap 1. Start de toepassing van configuratie .

Stap 2. Afspelen Geluiden.

>

Stap 3. Schakel de toetsenbordklikken uit.

>

Hoe zet je het geluid van het toetsenbord tijdelijk uit

?

Er is een andere manier om van het geluid van het toetsenbord af te komen. Maar ik ben bang. Het is niet de perfecte oplossing zoals die we net genoemd hebben. Als u echter het geluid van het toetsenbord tijdelijk wilt weghouden, dan kan het goed zijn.

Draai gewoon de mute knop boven de volumeknoppen op je iPhone om het geluid op het toetsenbord uit te schakelen.

Zal alle geluiden, inclusief media en meldingen, dempen. Dit is zeker een tijdelijke optie en daarom zult u deze weg niet willen bewandelen als u naar muziek wilt luisteren.