Het geluid van WhatsApp-meldingen op de iPhone wijzigen

WhatsApp wordt tegenwoordig door bijna iedereen gebruikt. We hebben allemaal de neiging om veel actieve groepen en gesprekken in de applicatie te hebben, wat de administratie soms moeilijk maakt. In een dergelijke situatie helpt WhatsApp for iPhone u de meldingstoon voor groeps- of individuele chat aan te passen.

Als u geen techniekdeskundige bent, maak u dan geen zorgen, wij zullen u begeleiden in de manier waarop u dit moet doen. Het is heel eenvoudig en duurt maar een paar minuten. Dus ga gewoon zitten en volg de stappen hieronder en je kunt het geluid van de WhatsApp-meldingen wijzigen.

Het veranderen van WhatsApps Notificatie Ringtone op de iPhone

Stap 1. Start de WhatsApp messaging applicatie op je iPhone.

Stap 2. Tik nu in de lijst met actieve gesprekken op iedereen waarvoor u de meldingstoon wilt wijzigen.

>Stap 3. Zodra u in het gespreksvenster bent, tikt u nogmaals op de naam van de groep of de ontvanger bovenaan voor extra opties.

>Fase 4. Hier vindt u ” Meldingen op maat “, speel het af.

>Stap 5. Tik op het volgende scherm op ” Bericht van geluid “.

>Stap 6. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de toon te selecteren uit de lijst met beschikbare opties en dan te tikken op ? Opslaan ? in de rechterbovenhoek.

>Zie hoe u het meldingsgeluid kunt wijzigen in WhatsApp op de iPhone:

Dat klopt; nu, elke keer dat je een bericht ontvangt van die vriend of groep, ontvang je de gepersonaliseerde meldingstoon. U kunt het proces herhalen voor een andere chat, die u zal helpen de afzender te herkennen zonder naar uw iPhone-scherm te kijken.

Is het nuttig voor u? Verspreid het woord door het te delen.

Deel uw commentaar in een commentaar, in