Alle iOS 7 Safari Tabs in één keer sluiten op iPhone en iPad

Bij het afsluiten van Safari op je iPhone of iPad worden niet alle tabs gesloten (zoals meestal op een Mac). Als je in Safari een aantal tabbladen open hebt staan, heb je elk tabblad afzonderlijk moeten sluiten, zelfs als je alle tabbladen tegelijk wilt sluiten? Nou, meneer, dat is niet mogelijk.

Of dat is wat we dachten tot deze kleine tip verscheen. Bekijk hoe u alle tabbladen in één keer kunt sluiten met een eenvoudige oplossing in Safari, ongeacht het apparaat dat u gebruikt. Zorg ervoor dat u iOS 7 of later draait.

Alle iOS 7 Safari-tabbladen in één keer sluiten op iPhone en iPad

Stap 1. Open Safari en open vervolgens vele tabbladen.

Stap 2. Ga nu naar de tabweergave door het icoontje aan te raken voor het tabblad (rechtsonder).

>

Stap 3. Als je de tabbladen ziet, moet je ook de Privé-knop zien. Raak de privéknop aan .

>Fase 4. Er verschijnt een nieuw pop-upvenster. Tik op “Alles sluiten”.

Dit>

Stap 5. Raak de privémodus opnieuw aan om terug te keren naar de normale modus.

Het is duidelijk dat dit een alternatieve oplossing is en geen echte. Het lijkt erop dat Apple er niet aan gedacht heeft om een extra functie toe te voegen aan Safari om alle openstaande tabbladen te kunnen sluiten (waarschijnlijk omdat het niet per ongeluk wil aanraken). Maar als je veel tabbladen open hebt staan en gewoon opnieuw wilt beginnen, kan deze nuttige tip nuttig zijn.

Houd er rekening mee dat wanneer u alle tabbladen sluit, er geen optie “tabbladen ongedaan maken” is. In het hele IOS zijn er geen mogelijkheden om een gesloten tabblad ongedaan te maken, dus u moet voorzichtig zijn bij het gebruik van deze methode.

Ook als je dit op een iPad doet, staat de privésleutel linksonder als je een nieuw tabblad opent (druk op de “+” knop in de rechterbovenhoek).

Als u uw apparaat hebt geüpgraded naar iOS 8, kunt u op deze manier alle tabbladen in Safari in één keer verwijderen.

Dat is alles voor nu!

Maak contact met ons op Facebook , Twitter en Google Plus om nooit meer onze laatste verhalen te missen.