Hoe haal je audio uit video op iPhone en iPad?

Bij het maken van een video kan het nodig zijn om de audio te scheiden. U kunt de clip als een apart bestand bewerken of de audio in een andere video gebruiken voor een speciaal effect. Wat je doel ook is, audio uit video op de computer of het iOS-apparaat halen is geen groot probleem, zolang je maar over het efficiënte gereedschap beschikt.

We hebben al een aparte gids gemaakt voor Mac en Windows PC. En in deze hands-on tutorial laten we zien hoe je een video kunt omzetten naar mp3 of andere audioformaten op de iPhone – niets om je op weg te helpen!

Herstellen van Video Audio op iPhone en iPad

Er zijn nogal wat audio-extractie-applicaties voor iOS die hun werk goed kunnen doen. Echter, degene die onze test heeft doorstaan is Audio Extractor , Converteer mp3. Het is gratis beschikbaar en werkt betrouwbaar.

Bovendien kunt u er audio uit halen in meerdere formaten, zoals mp3, m4a, m4r, ogg, wav, flac, wma, aiff, aac. De applicatie is compatibel met iPhone, iPad en iPod Touch met iOS 8 of hoger. U kunt upgraden naar de pro-versie ($ 0,99) van de app om advertenties te verwijderen.

Stap 1. Download eerst Audio Extractor: zet de mp3-toepassing om naar uw iOS-apparaat.

>Stap 2. Open nu de applicatie en zorg ervoor dat het Originele Video tabblad is geselecteerd aan de onderkant.

>Stap 3. Raak dan de “+” knop aan in de rechterbovenhoek en kies Video importeren uit het menu.


>Fase 4. Kies vervolgens de video uit de audio die je wilt scheiden en afspelen Klaar.


>Stap 5. Druk vervolgens op de knop “i” rechts van de video die je net hebt geïmporteerd. Kies vervolgens Audio uit het menu.

>Stap 6. Nu kunt u kiezen uit meerdere audioformaten zoals mp3, m4a en meer. Ik zal mp3 selecteren. Tik op Start om het conversieproces te starten.

Zodra>opslaan in de toepassing Bestanden door op de knop “i” te tikken en Open In te selecteren.

Selecteer>Opslaan in bestanden en plaats deze in de gewenste map.

>

Afwerking ? ¦

Nu je deze truc hebt, gebruik je hem om leuke videos te maken en te delen met vrienden. Maar voordat je aan een project begint, deel je ideeën over deze toepassing en of je het wel of niet wilt uitproberen.

U kunt deze tutorials ook bekijken:

  • De beste videobewerkingsprogrammas voor iPhone en iPad
  • De beste muziekbewerkingsprogrammas voor iPhone en iPad
  • De beste iPhone- en iPad-applicaties voor filmmakers
  • De beste fotobewerkingsprogrammas voor iPhone en iPad

Vond u deze gids nuttig? Zorg ervoor dat je onze iGB-applicatie hebt gedownload en ons hebt gevolgd op Twitter , Telegram en