Hoe exporteer je boeken van iPhone iPad naar Mac Windows

Het importeren van Apple Books van PC naar iPhone iPad is eenvoudig via iTunes. Dat ligt voor de hand, want het enige wat je doet is boeken van je pc naar de Book File Manager in iTunes slepen als je iDevice online is.

Maar vaak download ik boeken direct op mijn iPad of iPhone en lees ik ze als laatste. Hoe exporteer ik deze boeken op het apparaat naar de PC? Het importeren van PC naar iBook is net zo eenvoudig als het vereenvoudigen, maar het exporteren vereist iets meer inspanning.

Om een bestand te exporteren vanuit de diepte van de Books-toepassing heeft u een bestandsbrowser nodig. Net als bij muziek versleutelt Apple de bestandsnamen en slaat deze op in de map Boeken. Alleen Apple Books en iTunes kunnen deze correct lezen en de gegevens weergeven.

Interessant is dat Apple met macOS van dit exportprobleem af wil door je Apple Books op je Mac te laten lezen. Voor de rest van ons die Mavericks niet gaan gebruiken,

Hier is hoe je Apple boeken van iPhone of iPad naar je computer kunt exporteren

Stap 1. Haal een bestandsbrowser. In het algemeen zou iExplorer goed moeten werken.

Stap 2. Sluit je iPhone of iPad aan op de computer en zet iExplorer aan.

Stap 3. Open uw iPhone iPad als een gemonteerd apparaat en navigeer naar Media † Boeken † Winkelen.

Het grappige is dat je niet kunt ontcijferen welk bestand overeenkomt met welk boek in je bibliotheek omdat, net als bij muziek, de bestandsnamen versleuteld zijn. Maar je kunt nu wel dingen kopiëren.

Deze mapmethode geeft u toegang tot alle bestanden, inclusief .epub, .pdf en alle soorten die u hebt aangeschaft. U kunt de epub naar pdf-converters controleren om een leesbare kopie te maken van de epub-boeken die u heeft.

Overdracht aankopen

Er was een suggestie over het overbrengen van je iPhone iPad aankopen via iTunes zodat je de Apple Books op je computer kunt krijgen. Het probleem is dat je ze nog steeds niet kunt openen op je PC zoals je een normaal pdf-bestand zou openen. Daarom werkt geen enkele normale methode voor het exporteren van pdfs van Books naar PC.

Bovengenoemde software heeft versies voor zowel Mac als Windows. Ga hierheen om iExplorer te downloaden.

Probeer het uit en deel uw commentaar met ons in het commentaar hieronder. Zorg er ook voor dat u onze applicatie downloadt en verbonden blijft met ons via Facebook, Twitter en Telegram, zodat u onze laatste verhalen nooit meer mist.