Hoe u de dicteertaal in Apple Watch kunt wijzigen

Het leren van nieuwe talen wordt vandaag de dag gemeengoed. Bijna iedereen beheerst meer dan één taal. In landen als India is het spreken van drie verschillende talen geen probleem. De ene is de staatstaal, de andere is de nationale taal en de laatste is Engels.

Met Apple Watch kunt u uw bericht dicteren in berichtenprogrammas zoals Facebook Messenger, Berichten of Slack, en de dicteertaal is ingesteld op de taal die u tijdens de installatie van uw nieuwe Apple Watch hebt geselecteerd. Er zijn momenten waarop we met vrienden of familie in onze moedertaal willen communiceren.

Ik heb bijvoorbeeld mijn Apple Watch standaard ingesteld op Engels en ik wil graag een bericht in het Spaans dicteren. Nou, dit is mogelijk met Apple Watch. Hier zullen we in een eenvoudige stap-voor-stap methode uitleggen hoe je de dicteertaal in Apple Watch kunt veranderen.

Hoe verander je de dicteertaal in Apple Watch

Stap 1. Start een berichtentoepassing die een dicteerfunctie heeft, zoals: Facebook Messenger, Berichten of Slack.

Stap 2. Tik op het microfoonpictogram binnen de toepassing.

Stap 3. De dicteerinterface verschijnt op uw Apple Watch, druk nu stevig op het scherm om het verborgen taalmenu te onthullen.

Fase 4. Speel nu “Kies taal” .

Stap 5. Het taalmenu geeft de talen weer die u op uw iPhone zou hebben geconfigureerd onder Instellingen † Algemeen † Toetsenbord.

Stap 6. Raak de taal aan en begin te dicteren.

Een ding om in gedachten te houden is dat talen die zijn ingeschakeld op de iPhone alleen worden ondersteund voor dicteren in Apple Watch. Daarnaast kunt u verschillende dicteertalen instellen in verschillende toepassingen. U kunt bijvoorbeeld de dicteertaal instellen als Engels in Facebook Messenger, terwijl Spaans in de Berichtenapplicatie.

Noteer hoe u de dicteertaal in Apple Watch kunt wijzigen:

Maak contact met ons op