Hoe schakel je overheidswaarschuwingen uit op de iPhone: een korte handleiding

Als u op een locatie woont waar overheidswaarschuwingen vaker voorkomen dan u wilt, is er een manier om noodwaarschuwingen en AMBER (Missing U.S.: Broadcast Emergency Response) waarschuwingen op uw iPhone uit te schakelen.

Eerst en vooral is het niet aan te raden om overheidswaarschuwingen op de iPhone uit te schakelen, uiteraard, omdat ze een redder in nood kunnen zijn. Daarom zijn ze ontworpen om zelfs het kleinste beetje gedoe te vermijden om ervoor te zorgen dat u onmiddellijke draadloze noodsignalen (WEA) ontvangt van de Nationale Weerdienst, FEMA, het Ministerie van Binnenlandse Veiligheid, en lokale openbare veiligheidsagentschappen, enz.

Hoe schakel je nood- of amberwaarschuwingen uit op de iPhone

Elke keer dat u een noodoproep ontvangt, activeert uw iPhone een sterke waarschuwing. Hoewel ze enorm nuttig zijn, is er helaas geen manier om de waarschuwingstonen te controleren. Daarom kan het zijn dat u op momenten dat u volledige rust wilt hebben of dat u niet wilt worden afgeleid door iets, de noodmeldingen op uw iPhone onder uw eigen conditie wilt controleren.

Zijaantekening: Houd er rekening mee dat AMBER- en overheidswaarschuwingen niet in alle landen en regios beschikbaar zijn. Daarom is het mogelijk dat u ze niet kunt vinden op uw iOS-apparaat. Ook zal uw apparaat, ongeacht of u de noodwaarschuwingen hebt uitgeschakeld of niet, via FEMA Presidentiële (Witte Huis) Waarschuwingen blijven ontvangen die mensen waarschuwen voor nationale noodsituaties.

Stap 1. Open de Instellingenapplicatie op uw iPhone.

Stap 2. Tik nu op Meldingen.

Stap 3. Scroll naar beneden naar de sectie Overheidswaarschuwingen:

Schakel vervolgens de schakelaar naast Noodoproepsignalen en AMBER-waarschuwingen uit.

Nogmaals, ik wil graag herhalen dat het uitschakelen van hen slechts tijdelijk is. Er is een reden waarom deze waarschuwingen bedoeld zijn om door uw iPhone te gaan: om onmiddellijk uw aandacht te vragen en u te informeren over elke noodsituatie die zich ergens in uw buurt voordoet. Noodweerwaarschuwingen zijn in veel gevallen een redder in de nood, vooral als u rijdt.

Het probleem met deze noodwaarschuwingen van de overheid is dat er geen manier is om uw ringtone of volume te regelen. Stel je voor dat je telefoon overgaat midden in een belangrijke conferentie of klantenvergadering. Niet bepaald prettig, hè?

Blijf kijken voor meer ¦

iOS 12 wordt geleverd met een aantal zeer belangrijke beveiligingsfuncties. Om er een paar te noemen, kunnen bepaalde toepassingen met betrekking tot gezondheid, thuis, veiligheid en openbare veiligheid “Critical Alerts” versturen. Bovendien kan uw iPhone nu automatisch uw huidige locatiegegevens delen tijdens 911-gesprekken in de VS om de reactietijd te versnellen.

U kunt ook onderstaande publicaties lezen:

  • De beste beveiligingstoepassingen voor iPhone en iPad
  • Hoe de slaapmodus op iOS 12
  • in te schakelen?

  • Hoe kan ik de Face ID tijdelijk uitschakelen op iPhone X, Xs, Xs Max en XR
  • ?

  • Hoe kan ik Touch ID tijdelijk uitschakelen op de iPhone
  • ?

Is er een beveiligingsfunctie die u wilt zien in iOS? Schiet in de commentaren, in