Het wissen van de Offline Leeslijst Cache in Safari op uw iPhone

Als schrijver blijf ik een dag lang veel websites lezen; maar door tijdgebrek kan ik soms geen recht doen aan alle inhoud die ik doorzoek. Dankzij de Safari-browser op mijn iPhone die mij de functie “Add to Reading List” biedt.

In tegenstelling tot Bookmarks kan ik met deze leeslijst gemakkelijk webpaginas lezen zonder gebruik te maken van mijn mobiele gegevens, voor het geval mijn Wi-Fi-verbinding uitvalt door technische problemen. Ik blijf me dus opstapelen op webpaginas in mijn leeslijst. En dan begint het probleem.

Gesponsorde links

Terwijl ik paginas blijf toevoegen aan de leeslijst, dringt het de beperkte opslagruimte op mijn iPhone binnen. Omdat het me de mogelijkheid geeft om offline te lezen, heb ik het verlies aan opslagcapaciteit moeten doorstaan. Je moet je afvragen hoe die bescheiden paginas opslag kunnen consumeren. Jongens, websites zijn nu versierd met rijke graphics en video-inhoud, en dit maakt het erg groot.

Maar ik heb een oplossing voor dit probleem. Ik zal nu een aantal van mijn offline leeslijsten uit Safari verwijderen en ruimte besparen. Ook met jou delen wat ik heb geleerd.

Het wissen van de Safari Offline Leeslijst op de iPhone iPad

Stap 1. Start eerst de toepassing Instellingen † Tik op Algemeen.

Gesponsorde>

Stap 2. Nu Opslag en iCloud-opslag † Tik op Opslag beheren.

Het>

Stap 3. Ga van de lijst naar Safari en speel het af.

Gesponsorde links

Het>

Fase 4. Tik nu op de knop Bewerken in de rechterbovenhoek van het scherm van je iPhone.

Gesponsorde>

Stap 5. Druk op de rode knop aan de linkerkant van elke optie.

>Stap 6. Druk nu op de knop Verwijderen aan de rechterkant.

Gesponsorde>

Zie hoe u de Safari offline leeslijst op iOS 9

kunt verwijderen.

Deze actie wist de cache met links in de leeslijst die u in Safari heeft opgeslagen. Merk op dat dit niets van de lijst zal verwijderen, zodat u altijd kunt lezen wat u in de toekomst hebt opgeslagen. Voor een keer moet u echter het internet starten en op de link klikken die u uit de lijst wilt lezen.

Dit betekent dat de iPhone alleen de cache voor offline lezen bewaart. Als u niet tevreden bent met de oplossing om webpaginas op te slaan in de leeslijst, kunt u ook hele webpaginas opslaan als PDF.

Wat is voor u een betere optie: de website opslaan in de leeslijst of als PDF? Deel uw commentaar op onze sociale netwerkpaginas (