Hoe zet je een foto op als een Apple Watch Face: een visuele traktatie voor je ogen?

Digitale schermen hebben de menselijke ogen altijd gefascineerd. Gebruikers willen interactie met dit slanke en stijlvolle display dat niet alleen de bliksem, maar ook entertainment, plezier en visueel genot uitstraalt. Dit heeft gebruikers geïnspireerd om meer tijd te spenderen voor apparaten zoals smartphones, tablets, computers en andere.

Hoewel de grootte belangrijk is voor de bedrijfseigenaren van de apparaten, voelt een persoon zich altijd op zijn gemak om met deze apparaten te communiceren als hij zijn eigen beelden of een video van zijn geliefden moet zien.

>

Het nieuwste kleine apparaat is Apple Watch , dat nu een onbetwiste leider is in de categorie handheld. Hoewel het scherm van het horloge kleiner is dan dat van andere apparaten, is het vrij functioneel en boeiend.

Net als de iPhone en iPad kunnen gebruikers fotos instellen als Apple Watch Face; een foto op postzegelformaat van uw dierbaren is een visuele traktatie voor uw ogen. Je kunt je fotoalbums synchroniseren en je fotos maken op Apple Watch, dat op watchOS 2 zou moeten draaien.

Zodra je fotos zijn gesynchroniseerd tussen je iPhone en Apple Watch, volg je de onderstaande stappen.

Hoe stel je de foto in als Apple Watch Face

Stap 1. Start het programma Fotos op uw Apple Watch.

>Stap 2. Selecteer een foto die je wilt gebruiken als je Apple Watch Face.

>Stap 3. Pas Force Touch toe, er verschijnt een pop-upvenster op het scherm van uw Apple Watch.

Fase 4. Raak de optie “Create clock face” aan in het menu.

Hiermee>

Als>