Hoe neem je een spraakmemo op op je iPhone?

We schreven onlangs over het delen van notities met anderen. Maar ik vergat het feit dat om een briefje te delen, je eerst een briefje moet maken. Nou, beter laat dan nooit. Hier is hoe je een spraakmemo kunt opnemen op je iPhone.

Weet u, voordat u uw spraakmemo opneemt, waarom u deze functie op uw iPhone zou moeten gebruiken? Dit is geen applicatie van derden; deze applicatie behoort tot uw iPhone, controleer Extras op uw iPhone.

In principe helpt de stemmemoapplicatie u bij het opnemen van elke stem, naast het opnemen van uw eigen stem. Sommige stemmen hoor je graag steeds weer; je kind wenst je “gelukkige verjaardag”; je echtgenoot fluistert “ik hou van je” of het kan een bruidsspeech zijn die je vriendin op je D-dag geeft. En sommige andere stemmen zijn “noodzakelijk kwaad” geworden in je leven; bijvoorbeeld de instructies van je baas voor een nieuw project, grappen die je met collegas uitwisselt tijdens een kantoorvergadering of een belangrijk gesprek met klanten.

Het punt is dat dit opnamesysteem grote hulp biedt.

Opname van spraakmemos op uw iPhone

Stap 1. Open de Voice Memos-applicatie op uw iPhone.

>Stap 2. Er is een ronde rode knop op het opnamescherm, raak deze aan.

>Stap 3. Begin met het opnemen van je stem (of je kunt andere stemmen om je heen opnemen). Zodra u klaar bent met de opname, tikt u op dezelfde knop (dit zal het opnameproces stoppen).

>Fase 4. Speel nu klaar (naast de rode knop). Er verschijnt een bericht waarin u wordt gevraagd de spraakmemo op te slaan.

Stap 5. Geef het bestand een naam en tik op de knop Opslaan. Of u kunt de opname verwijderen door op de knop Verwijderen te tikken.

>Trimmen stemmemos op iPhone

Net als een filmregisseur die bepaalde scènes knipt voor de release van een film, wil je misschien ook bepaalde stemmen loskoppelen van je spraakmemo. Met de Trim-optie kunt u uw spraakmemo op uw iPhone trimmen.

Stap 1. Open de Voice Notes-applicatie op uw iPhone.

Stap 2. Speel een noot die je uit de lijst met noten wilt knippen.

>Stap 3. Tik op Bewerken.

>Fase 4. Raak nu de Trim-optie (het trim-icoon) aan.

>Stap 5. Begin met het bijsnijden van de noot door de rode naald te slepen.

>Stap 6. Raak dan het Trim-icoontje aan. Een menu zal omhoog schuiven met drie opties: Trim Original, Save as New Burn, en Cancel.

>Stap 7. U kunt een van de drie opties kiezen. Als u kiest voor “Opslaan als nieuwe opname”, moet u de naam van uw spraakmemobestand wijzigen.

Dat is alles voor nu!

Deel uw commentaar met ons in het commentaar hieronder. Zorg er ook voor dat u onze applicatie downloadt en contact met ons houdt via Facebook, Twitter en Google Plus, zodat u onze nieuwste artikelen nooit meer mist.