FaceTime-gesprekken opnemen in Mac OS X Yosemite

Het opnemen van je iPhone-scherm op je Mac is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vroeger was je voor hetzelfde doel aangewezen op programmas van derden, maar nu kun je met iOS 8 en OS X Yosemite eenvoudig videobeelden van je iPhone iPad opnemen op je Mac. Om het iets intrigerender te maken, laten we je zien hoe je je FaceTime-videogesprek opneemt om later te bekijken.

>

Het heeft een verscheidenheid aan benaderingen van communicatie deze dagen en degenen die nog steeds gebruik maken van FaceTime hebben geklaagd dat de toepassing niet volledig voelt. Net als elk ander sociaal netwerk kunt u ook met FaceTime uw videogesprekken niet meer bekijken als u ze eenmaal hebt verzonden. Gebruikers hebben iets nodig dat hun videogesprekken op FaceTime kan opnemen. Nou, in dat geval, hebben we je gedekt!

Opname van FaceTime Video Oproepen op Mac OS X

Natuurlijk kunt u uw gesprekken opnemen, maar voordat u verder gaat, moet u ervoor zorgen dat u alle vereisten hebt die in de taak worden gebruikt. Je hebt een Mac met OS X Yosemite, een iPhone met iOS 8 of hoger en een Lightning USB-kabel nodig.

Als u klaar bent, zijn dit de stappen die u moet nemen.

Stap 1. Sluit uw iPhone aan op uw Mac via de Lightning USB-kabel.

Stap 2. Op je Mac start QuickTime door Spotlight te openen en vervolgens te zoeken naar QuickTime.

Stap 3. Klik in QuickTime op BestandNieuwe filmopname in de menubalk.

>Fase 4. Klik op het uitklapmenu naast de rode opnameknop.

Stap 5. Selecteer uw iPhone als camera- en microfoonbron.

>Stap 6. Zodra je een oproep ontvangt, klik je op de opnameknop op je Mac voordat je het gesprek aanneemt op je iPhone.

Stap 7. Als je klaar bent met spreken, kun je weer op de opnameknop klikken om te eindigen.

U kunt de video op de gewenste locatie opslaan en later bekijken! Om de video op te slaan, ga naar File en klik op Save , of druk op Command + S op je toetsenbord. Vastzitten aan een opstapje? Krijg hulp in de commentaren hieronder.