Het wissen van Google Maps zoekgeschiedenis op iPhone, iPad en computer

“Google Maps” slaat uw zoekgeschiedenis op om uw browse-ervaring te verbeteren. Het toont u bijvoorbeeld adressen en plaatsen die u recentelijk hebt gezocht, gedeeld of beoordeeld. U hebt echter de volledige vrijheid om de Google Maps zoekgeschiedenis op uw iPhone, iPad of computer te verwijderen op uw eigen voorwaarden.

U kunt al uw geschiedenis in één keer uit Google Maps verwijderen of locaties afzonderlijk verwijderen. Daarnaast is er ook een optie om de gegevens van de applicatie te wissen, inclusief kaarten en offline cache. Lets go!

Het wissen van de Google Maps Zoekgeschiedenis op iPhone, iPad en Computer

Zijaantekening: De methode voor het verwijderen van de zoekgegevens is vrijwel hetzelfde op zowel het mobiele apparaat als de desktop. Daarom kunt u het eenvoudig verwijderen van een van uw apparaten door de onderstaande stappen te volgen.

Stap 1. Start Google Maps op uw iOS-apparaat of desktopcomputer.

>Stap 2. Raak nu de menuknop aan.

>Stap 3. Tik op uw iPhone op het pictogram InstellingenKaartgeschiedenis.

>Opmerking: op uw computer, klik op Geschiedenis onderaan.

Fase 4. U kunt dan uw activiteit controleren en individuele gegevens verwijderen, de zoekopdracht voor een bepaalde duur verwijderen of de hele geschiedenis in één keer wissen.

Om de hele geschiedenis te wissen: typ Kaarten in het zoekveld en druk op enter. Tik vervolgens op de knop Meer (drie punten) en selecteer Wis resultaten † tik op Wis om te bevestigen.

>

Om de individuele plaats schoon te maken: raakt de drie verticale punten aan de kant van het element dat je wilt verwijderen en bevestigt.

>Opmerking: Zie optie Filter op datum. Tik op om de geschiedenis voor All Time, Last 7 Days en 30 Days te openen. Er is ook een optie om de aangepaste duur in te stellen voor het wissen van gegevens voor specifieke looptijden.

Als>

Het verwijderen van gegevens van Google Maps Applicaties op de iPhone en iPad

Stap 1. Open Google Maps op uw iOS-apparaat † MenuknopInstellingenpictogram.

>Stap 2. Raak nu Over, termen en privacyVerwijder gegevens uit de toepassing.

>Stap 3. Tik vervolgens op OK in het pop-up venster om te bevestigen dat u de gegevens van de applicatie wilt opschonen, inclusief de kaarten en de offline cache.

>

Houd de rommel weg ¦

Onlangs heeft de zoekgigant een optie geïntroduceerd om de zoekactiviteit van Google te verwijderen en de privacycontroles eenvoudig te beheren. Het bedrijf heeft beloofd dat het binnenkort ook een soortgelijke optie voor Maps zal lanceren. Dus, zoals velen van jullie, kijk ik ook uit naar een iets eenvoudigere manier om de geschiedenis te wissen in de populaire navigatietoepassing.

Bekijk ook de volgende tutorials:

  • Hoe maak je een lijst van plaatsen op Google Maps op iPhone, Android en computer
  • Hoe de Google Maps tijdlijn te bekijken en te bewerken op iPhone, iPad, Android en computer
  • Hoe sla je je parkeerlocatie op Google Maps op iPhone en iPad op
  • Hoe deel je locatie in iMessage met behulp van Google Maps op de iPhone

Wat is je favoriete navigatietoepassing en waarom? Meng je waardevolle gedachten en blijf met ons verbonden door