Hoe zet je Handoff op Mac OS X The Captain en iOS 9 op de iPhone iPad op?

Handoff is een geweldige functie waarmee een Apple-fan de schermen van zijn apparaten kan veranderen zonder de inhoud waar hij mee bezig is te wijzigen. Als fanatieke Apple-fan moet u in het bezit zijn van een iPhone , iPad , iPod touch , Mac en last but not least: Apple Watch .

Gelukkig heeft Apple zijn slimme klok in deze Handoff-familie opgenomen. Als je nieuw bent in het Apple ecosysteem, is Handoff een functie waarmee je iets op het ene apparaat kunt starten en het op een ander apparaat kunt oppakken zonder dat je het overzicht verliest. Als je bijvoorbeeld e-mail op je Mac schrijft, kun je dezelfde e-mail blijven schrijven door het e-mailprogramma op je iOS-apparaat te starten. Of je gebruikt waarschijnlijk Kaarten op je Apple Watch, dat een kleiner schermoppervlak biedt; je kunt dus nog steeds soortgelijke programmas, dat wil zeggen Kaarten, bekijken op een groter Mac-scherm.

>

Handoff ondersteunt veel programmas op je iOS en OS X The Captain; het bevat Agenda, Contacten, Keynote, Mail, Kaarten, Berichten, Notities, Nummers, Paginas, Herinneringen en Safari. Houd er rekening mee dat Handoff ook enkele toepassingen van derden ondersteunt.

iCloud is uw enige punt, waar alle apparaten samenkomen; daarom moet u compatibele apparaten gebruiken die met dezelfde Apple ID en hetzelfde Wi-Fi-netwerk bij iCloud zijn aangemeld. Zorg ervoor dat al je met iCloud verbonden apparaten binnen het Bluetooth-bereik zijn; het ideale bereik is 10 meter of 33 voet. Voordat u Handoff gaat gebruiken, moet u ervoor zorgen dat Bluetooth is ingeschakeld voor uw Mac en iOS-apparaten.

Hoe kan ik Handoff configureren in Mac OS X The Captain

Stap 1. Klik op het Apple logo om het Apple menu te openen † Klik op Systeemvoorkeuren

>Stap 2. Klik nu op Generaal.

>Stap 3. Selecteer hierna “Overdracht tussen deze Mac en uw iCloud-apparaten toestaan”.

U>

Het instellen van Handoff op iPhone en iPad met iOS 9

Stap 1. Start Setup † Tik op General.

>Stap 2. Tik op Overdracht en stel toepassingen voor.

>Stap 3. Activeer nu de overdrachtsoptie.

U>

Hoe kan ik Handoff configureren in Apple Watch

Stap 1. Start de Watch-applicatie op de iPhone † Tik op de My Watch-optie † Tik op Algemeen.

>Stap 2. Activeer Transfer Activation geactiveerd.

Op>

>Hoe de overdracht van de iPhone, iPad en Apple Watch naar Mac in te stellen

Het Handoff-pictogram van de applicatie die op uw iOS- of Apple Watch-apparaten werkt, is te zien op de Mac aan de uiterste linkerkant van het Dock; het pictogram kan bovenaan verschijnen als u het Dock hebt geplaatst. Klik op het pictogram om verder te werken in de toepassing. Optioneel kunt u op Command-Tab drukken om over te schakelen naar de toepassing die het Handoff-icoontje weergeeft.

Hoe vind je dit? Deel uw commentaar met ons in een commentaar, op