Veranderen van Siri stemaccent op iPhone en iPad

De stemassistent of persoonlijke assistent is een ongelooflijke technologie die is ontwikkeld door leiders van elektronische communicatie in de wereld. Op uw smartphone of andere apparaten kunt u opdrachten geven aan de assistenten en zij zullen u resultaten geven volgens uw commandos.

Apple heeft de beta-versie van Siri uitgebracht op zijn iPhone 4s; tot die tijd heeft Apple veel verbeteringen aangebracht aan deze voice assistant software. Vandaag de dag wordt Siri op grote schaal gebruikt door iPhone-gebruikers om handelingen op het toetsenbord te vermijden.

>

Met Siri kunnen gebruikers alarmen instellen, Facebook Twitter-berichten updaten, Siri hun contacten laten bellen en meer. Siri is een intelligente gedachtelezer die 24/7 uw iPhone-interacties controleert, en op basis daarvan geeft Siri u suggesties.

Met zoveel uitstekende eigenschappen is het begrijpelijk dat mensen ten volle profiteren van Siri. Maar Siri biedt verschillende stemaccenten voor verschillende sprekers. Als je bijvoorbeeld uit Engeland komt, wil je graag het Engelse accent horen, en als je in de VS bent, ga je voor het Amerikaanse accent. Om dit te veranderen, biedt Siri een eenvoudige methode aan.

Veranderen van Siri stemaccent op iPhone en iPad

Stap 1. Start de applicatie Setup † Tik op General.

>Stap 3. Speel Siri.

Onder>

Fase 4. Speel Siri Voice af.

U>

Stap 5. Speel elk accent waar je je prettig bij voelt.

Controleer>

U kunt ook interessante functies controleren zoals het uitschakelen van Siri in het vergrendelscherm , het inschakelen van de Hey Siri handsfree modus en het uitschakelen van Siri suggesties in Spotlight Search en anderen.

Maak contact met ons op