Hoe u uw iMessage-telefoonnummer op uw iPhone kunt wijzigen

Het is mogelijk dat uw iPhone-telefoonnummer niet meer in zijn beste staat is of dat u het niet veel gebruikt om met uw vrienden te communiceren. Wat je persoonlijke reden ook is, je kunt altijd het iMessage-telefoonnummer op je iOS-apparaat wijzigen.

Hoewel het proces eenvoudig lijkt, werkt het soms niet volgens de verwachte lijn. Maar dankzij een slimme truc is het heel eenvoudig om je bestaande iMessage-telefoonnummer van je iPhone te verwijderen en te vervangen door een nieuw nummer. Laat me je helpen om je nieuwe iMessaging-nummer perfect in te stellen!

Het verwijderen van het iMessage-telefoonnummer van het iOS-apparaat en het instellen van een nieuw nummer

Stap 1. Plaats de nieuwe SIM en schakel iMessage uit: het eerste wat je moet doen is de nieuwe SIM plaatsen en iMessage uitschakelen. Om dit te doen: ga naar Instellingen † scroll naar beneden en tik op Berichten † schakel iMessage uit.

Daarnaast>

De>

Sticky note: voor het geval dat het telefoonnummer dat u wilt verwijderen is ingesteld op de iPhone die op dit moment niet toegankelijk is voor u, verander dan uw Apple ID wachtwoord. Het zal het telefoonnummer verwijderen van al uw gesynchroniseerde apparaten zoals iPhone, iPad en Mac.

Stap 2. Uitschakelen en wachten: over het algemeen springen mensen naar stap 3 vanaf hier en het werkt. Maar voor de goede orde, zet uw apparaat uit en wacht ongeveer 5 minuten voordat u verder gaat met de volgende stap.

Stap 3. Bewerk je telefoonnummergegevens: één nadat je je iPhone opnieuw hebt opgestart, controleer of de telefoonnummergegevens op je iPhone het nieuwe nummer weergeven. Meestal wel, maar voor de zekerheid.

Ga naar Instellingen † Telefoon en zorg ervoor dat Mijn nummer uw nieuwe nummer weergeeft. Zo niet, bewerk dit dan.

Zorg>

Fase 4. Zet iMessage weer aan: Ga nu naar de Berichtenconfiguratie en schakel iMessage in.

Dit>

Stap 5. Kies ? ˜Enviar en ontvang als ? 19

In de sectie “Verzenden en ontvangen” zou u uw nieuwe gekozen en gedimde nummer moeten zien. Als dit veld leeg is of uw vorige nummer heeft, betekent dit dat het proces niet is verlopen zoals verwacht en dat u het zult moeten herhalen.

Als> Dat is het wel zon beetje!

Afwerking ? ¦

Hopelijk heeft de truc je geholpen om het nieuwe telefoonnummer voor je iMessaging eenvoudig in te stellen. Nadat ik het een paar keer heb geprobeerd, kan ik de nauwkeurigheid ervan garanderen. Ik zou echter graag uw feedback willen horen en of het voor u geklikt heeft of niet.

Haal ook de volgende publicaties in:

  • De beste iMessage-alternatieven voor iPhone en iPad
  • Wat zijn de beste alternatieven voor de iPhone
  • ?

  • Hoe verstuur je gesproken berichten met iMessage op iPhone en iPad
  • Hoe maak je een enquête in iMessage Group Chat op iPhone en iPad
  • ?

Wat is de verbetering die je in iMessage zou willen zien? Deel uw opmerkingen hierover. Om meer artikelen als deze te lezen, blijf met ons verbonden via