iCloud Drive-mappen delen vanaf iPhone en iPad in iOS 13

Het delen van mappen op Notes en iCloud Drive is een langdurig verzoek van Apple-gebruikers. En het bedrijf heeft dit bereikt in zijn iOS 13 software-update die op WWDC 2019 werd aangekondigd. Nu is het gemakkelijk om je meerdere ijskoude mappen in één keer met anderen te delen. Laten we deze handleiding volgen om te leren hoe je de iCloud Drive-mappen van je iPhone en iPad kunt delen in iOS 13.

Deze map samenwerking is ook mogelijk in Catalina macOS , afgezien van iOS 13 en iPadOS 13. Het beste aan deze functie is dat je meerdere mappen tegelijk kunt delen. Aangezien Apple een bètaversie van iOS 13-ontwikkelaar met fouten heeft uitgebracht, wordt het niet aanbevolen om deze software op uw hoofdapparaat uit te voeren. Apple zal zijn publieke bètaversie in juli van dit jaar uitbrengen.

iCloud mappen delen met anderen op iOS 13 en iPadOS 13

Stap 1. Start de Files applicatie op je iPhone of iPad.

Stap 2. Navigeer naar de iCloud-eenheid in de toepassing Files. Tik op Blader door in het onderste menu en tik op iCloud Drive .

>

Stap 3. Selecteer vervolgens de iCloud-map die u wilt delen.

Om meerdere mappen te delen, moet je tikken op Selecteer in de rechterbovenhoek van het scherm van je iPhone of iPad en kies de mappen . U kunt dan op het pictogram Share tikken in de linkerbenedenhoek van het scherm van uw toestel.

>Fase 4. Om een enkele map te delen, druk hard op een map en raak Share aan.

>Stap 5. Je kunt nu de optie kiezen die je wilt delen met de map waarmee je je iCloud wilt delen.

Schuif>Het toevoegen van mensen. Met deze optie kunt u de geselecteerde mappen delen met meer mensen in uw contactpersoon.

Je kunt ook Sharing opties die toegang geven tot een map als “Iedereen met de link” en de toestemming “Kan wijzigingen aanbrengen” .

De>

Opmerking: iOS 13 comprimeert de map automatisch voor het verzenden. De ontvanger moet die map uitpakken door hem aan te raken. De ontvanger kan deze map overal in de File-applicatie opslaan.

Dat is het, mensen!

Afwerking ? ¦

Deze methode om mappen te delen maakt ons leven gemakkelijker, omdat we meer content kunnen delen vanaf onze iCloud Drive. Nu kunt u documenten, afbeeldingen en andere zaken versturen vanaf uw iPhone of iPad.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in lezen:

  • 20 Super Cool iOS 13 en iPadOS 13 verborgen functies
  • Hoe werkt u uw iPhone en iPad applicaties bij op iOS 13 en iPadOS
  • ?

  • Hoe gebruik je Memoji Stickers op iOS 13 op de iPhone
  • Hoe gebruik je Volume HUD op iPhone en iPad

Is deze methode handig voor u? Deel uw commentaar met ons op