Hoe u uw Apple ID volledig kunt verwijderen van uw iPhone of iPad

Als u een iPhone of iPad van een andere gebruiker heeft gekregen of uw iDevice aan iemand anders weggeeft, is het zinvol om uw Apple ID die aan de iPhone iPad is gekoppeld, volledig te verwijderen. Het verwijderen van alle content en het resetten van de iPhone is één manier, maar er zijn andere methoden waarmee je alle sporen van je Apple ID van je iPhone kunt verwijderen.

De volgende tutorial is een tip voor beginners. Als je een nieuwe gebruiker bent of op zoek bent naar een lijst met dingen die je moet doen voordat je je iPhone iPad als cadeau verkoopt, zal dit handig zijn.

Hoe verwijder je je Apple ID volledig van je iPhone en iPad

De eenvoudigste manier: de eenvoudigste manier is om alles uit uw iDevice te verwijderen. Om dit te doen, hoeft u alleen maar naar Instellingen † Algemeen † Reset † Alle inhoud en instellingen te verwijderen.

>

>De andere methode voor het verwijderen van Apple ID van de iPhone iPad

1 Schakel het zoeken naar mijn iPhone uit: Het eerste wat u moet doen is het zoeken naar mijn iPhone uitschakelen vanaf uw apparaat. Dit is degene die de activeringsslot activeert, dus u moet deze uit het pad verwijderen. Als u Search my iPhone hebt ingeschakeld, kunt u het volgende verwijderen: Instelling † Uw naam † iCloud † Zoek mijn iPhone † schakel de schakelaar voor Search my iPhone uit.

>

2 Verwijder uw iCloud apparaat: volg deze handleiding om je apparaat ook te verwijderen van je iCloud-account voor Find My iPhone. Als u de iPhone iPad als cadeau verkoopt, wordt deze als nieuw in een andere Apple ID geplaatst. Het is zinvol om het apparaat van uw account te verwijderen.

3 Log overal af: ga naar † iTunes- en App Store-instellingen en tik op het Apple ID-veld. Tik dan op Afmelden.

Ga>

>4. Reset: Vergeet ten slotte niet te resetten. Verwijder alle inhoud en configuratie van Configuratie † Algemeen † Reset en, als dat niet genoeg is, ook Reset alle configuratie.

U kunt het apparaat ook uit de iTunes-back-up verwijderen voor het geval u het niet meer nodig hebt (het back-upbestand neemt een groot deel van uw harde schijfruimte in beslag). U kunt dit doen door naar Edit † Voorkeuren Devices in iTunes (op de computer) te gaan.

Ondertekening , ¦

Deze gids was voor gebruikers die hun iDevice verkopen of weggeven. Maar als u een gebruikte iPhone of iPad van iemand koopt, moet u ervoor zorgen dat u deze stappen hebt gevolgd. Want als ze dat niet doen, kunnen ze het apparaat na ontvangst van uw betaling vergrendelen. En je zult achterblijven met een dode iDevice en ook nog geld verliezen. Zorg er dus voor dat je alles controleert voordat je een tweedehands iPhone of iPad koopt.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in het verkennen:

  • “Uw Apple ID is om veiligheidsredenen geblokkeerd” is een nieuwe truc om de Apple ID te hacken
  • .

  • iPhone blijft vragen om het Apple ID wachtwoord: Hoe kan ik dit oplossen?
  • Hoe de Apple ID te wijzigen op iPhone, iPad, Mac of Windows zonder verlies van gegevens
  • Hoe de twee-factor authenticatie voor Apple ID op Mac en iPhone in te schakelen

Welke voorzorgsmaatregelen neem je voordat je een gebruikte iPhone of iPad koopt of verkoopt? Deel het in de commentaren en help andere Apple gebruikers. Blijf in de tussentijd verbonden bij