Hoe verwijder je Apple Music nummers op iPhone en iPad met iOS 9 of later?

Het is niet lang geleden dat Apple Music is uitgebracht voor het publiek en gebruikers hebben al een geweldige afspeellijst in de applicatie. Na verloop van tijd worden onze favoriete nummers vervangen door een of andere soundtrack.

De tonen van de oude nummers beginnen te vervagen en we zouden kunnen denken aan het verwijderen van een aantal van hen om de dingen georganiseerd te houden. Dit is ook aan te raden om je opslagruimte vrij te houden bij het verwijderen van een aantal van je Apple Music downloads.

>

Apple Music biedt een eenvoudige gebruikersinterface voor het toevoegen van muziek en het maken van een afspeellijst van nummers. Maar als je gedownloade nummers wilt verwijderen of de nummers zelf wilt wissen, heb je een beetje begrip nodig.

Voordat je de stappen schrijft om de gedownloade nummers te verwijderen of te wissen, moet je er rekening mee houden dat Apple Music verschillende opties weergeeft voor nummers die je hebt gekocht in iTunes en nummers die zijn toegevoegd aan Mijn muziek op je iPhone. Als je nummers hebt gekocht in iTunes, kun je dat nummer daadwerkelijk verwijderen en als je de nummers hebt toegevoegd aan Mijn muziek vanaf je iPhone, kun je de downloads verwijderen.

Eerst kijken we hoe je nummers die je van Apple Music hebt gedownload kunt verwijderen. En dan zorgen we voor de methode van het verwijderen van de nummers.

Verwijder nummers die zijn gedownload van Apple Music op iOS 9

Stap 1. Start eerst de muziekapplicatie op uw iPhone.

Stap 2. Tik op de optie Mijn muziek in het onderste menu.

Bovenaan>

Stap 3. Raak nu de ophangpunten aan (drie horizontale stippen (euro¦)).

Er>

Fase 4. Tik op Ontladen verwijderen.

Het>

Als u dat nummer permanent van Apple Music wilt verwijderen, kunt u naar de optie “Verwijderen uit mijn muziek” gaan. Hierdoor wordt dat nummer volledig uit je Apple Music applicatie verwijderd; je zult dat nummer nooit meer kunnen herstellen.

Laten>

Nummers verwijderen uit de Apple Music Library in iOS 9

Stap 1. Lanceer muziek op je iPhone.

Stap 2. Tik op Mijn muziek in het onderste menu.

Stap 3. Selecteer nu een nummer dat je via iTunes hebt gesynchroniseerd.

Fase 4. Speel ophangpunten af naast het nummer.

Er verschijnt een menu met verschillende opties op het scherm van uw telefoon. Raak de optie “Verwijderen” aan.

Een>iCloud Muziekbibliotheek .

Stap 5. Tik op “Verwijderen uit de iCloud Muziekbibliotheek”.

Het>