Hoe converteer je live fotos naar andere populaire formaten

De laatste versie van Apples revolutionaire fotos is duidelijk, maar er is nog steeds een duidelijk probleem. Hoe magisch Live Photos ook zijn, ze zijn nog steeds niet compatibel op de meeste plaatsen waar je ze zou willen delen. Laten we zeggen dat je een live foto wilt sturen naar je vriend die vastzit op een Android-telefoon. Je zou pech hebben.

Dit artikel pakt het probleem aan en helpt u bij het converteren van uw Live Photos naar het populaire GIF-formaat, samen met andere populaire formaten, zodat u uw Live Photos overal kunt delen.

Geanimeerd

De>

Wat Lively helpt om zich te onderscheiden is het gebruiksgemak en de intelligente functies die in de applicatie zijn opgenomen. Met Lively kunt u niet alleen een live foto converteren naar GIF, maar u kunt deze ook converteren naar een film of een stilstaand beeld extraheren.

De applicatie is actief in ontwikkeling, en een recente update heeft de mogelijkheid toegevoegd om ook uw Live Photos bij te snijden. Hoewel Apple het probleem van de Live Photos heeft opgelost door het vast te leggen door je iPhone op te tillen en te laten zakken na het maken van een foto, heb je waarschijnlijk nog oudere Live Photos die je graag zou willen bijsnijden. Het is zeker leuk om dat te kunnen bewerken.

Terwijl het bijsnijden uitstekend is, is de beste recente functie die Lively heeft toegevoegd het kunnen halen van een stilstaand beeld van elk moment in Live Photo. Binnen de applicatie kunt u met Lively door elk kader van een live foto scrollen en kiezen welk kader u in een stilstaand beeld wilt veranderen.

Lively kan gratis worden gedownload van de App Store, maar vereist een aankoop van $2,99 in de app om zich te ontdoen van het watermerk op geëxporteerde beelden en videos.

GIF live

Een>

Live GIF heeft een basisontwerp, en dat is niet slecht. De unieke aanpak in deze applicatie is het converteren van uw Live Photos naar GIFs of videos. Live GIF zet een premie op eenvoud en vraagt u om uw geconverteerde GIF of video te openen als uw favoriete bewerkingsapplicatie in plaats van uw eigen functies te bieden. Er zijn geen extra functies en geen mogelijkheid om individuele frames te extraheren, maar de focus en de minimale gebruikersinterface maken Live GIF aantrekkelijk.

Live GIF is beschikbaar voor $1,99 in de app store.

Aangezien een groot deel van beide toepassingen delen is, heeft elk programma veel mogelijkheden om te delen, zodat u uw geconverteerde bestanden overal naartoe kunt sturen waar u maar wilt.

Live fotos zijn nog steeds een relatief nieuwe functie, en we hopen dat ze op steeds meer plaatsen ondersteund zullen worden, maar voorlopig zijn GIFs en videos veel gemakkelijker te delen. Toepassingen zoals Lively en Live GIF zijn momenteel de eenvoudigste manier om uw Live Photos te converteren.

Voor meer hulp bij fotos en videos, zie ons artikel over het delen van fotos en videos via iCloud .

Gerelateerde artikelen:

  • Hoe>bewerken?
  • Hoe>
  • Levende>
  • 5>
  • Live>
  • Top>
  • Alles>
  • iPhone>