Hoe kan ik de locatie delen op Facebook Messenger op de iPhone?

Zodat mijn vrienden of geliefden gemakkelijk weten waar ik ben, deel ik vaak mijn locatie met hen. Als Facebook Messenger gebruiker wilde ik een optie hebben om mijn locatie voor een lange tijd te delen. Eindelijk is het wachten voorbij. De sociale-netwerkapplicatie is geüpdatet om gebruikers in staat te stellen hun locatie te delen met hun vrienden.

Messenger stelt u in staat om niet alleen de huidige locatie, maar ook de live-locatie, bekende nabijgelegen locaties en de specifieke locatie te verzenden. Het zou zeer nuttig zijn, vooral in een situatie waarin je vriend erg bezorgd is omdat je te laat bent op het feest en wil weten waar je bent. Ik zal je laten zien hoe het werkt.

>

Hoe kan ik locatie sturen op Facebook Messenger op iPhone

Opmerking: Zorg ervoor dat u de laatste versie van Messenger op uw toestel hebt geïnstalleerd.

Stap 1. Start Messenger op uw iOS-apparaat.

Stap 2. Open nu elk gesprek .

Stap 3. Dan moet je het plus teken spelen.

>Fase 4. Raak vervolgens Locatie aan.

>Stap 5. Nu kunt u uw huidige locatie op de kaart zien. Raak het pictogram aan. Rode pin . Tik op Verzenden in de rechterbovenhoek om het te verzenden.

>Hoe deel je live locatie in Messanger op iPhone

U kunt uw locatie live delen met uw vrienden voor maximaal 60 minuten. Uw vrienden zullen uw locatie kunnen zien, zelfs als u de applicatie niet gebruikt. U heeft de mogelijkheid om te allen tijde te stoppen met het delen van uw locatie.

U moet Messenger toegang geven tot uw locatie, zelfs als u de applicatie niet gebruikt. Tik op Instellingen † Privacy † Locatie † Boodschapper † Selecteer altijd.

Stap 1. Start Messenger op uw iOS-apparaat.

Stap 2. Open nu elk gesprek .

Stap 3. Dan moet je het plus teken spelen.

>Fase 4. Raak vervolgens Locatie aan.

>Stap 5. Raak Deel live locatie .

Als>.

>Hoe stuur je een locatie in de buurt in de Messenger-applicatie op de iPhone

Messenger op uw iOS-apparaat † open gesprek † tik op het plusteken † tik op de locatie † tik op het rode speldicoon † In het gedeelte Nabijgelegen locaties ziet u alle bekende nabijgelegen locaties . Stuur een van deze locaties, zodat uw vriend(in) gemakkelijk te weten kan komen waar u zich nu bevindt. Raak gewoon de locatie aan die u wilt verzenden en druk op Verzenden in de rechterbovenhoek.

>Hoe stuur je een specifieke locatie in de Messenger-applicatie op de iPhone

Als u een bepaalde locatie wilt verzenden, voert u de locatie in het zoekveld in en tikt u vervolgens op Verzenden in de rechterbovenhoek.

>

De basislijn

Deellocatie is een zeer eenvoudig te gebruiken functie. Het heeft het berichtenverkeer leuker gemaakt, nietwaar?

De populaire messaging-applicatie heeft onlangs enkele interessante functies toegevoegd. Bijvoorbeeld, kunt u instant games spelen en instant videos sturen, doe groep videochat naar je vrienden met behulp van deze applicatie. Is er een functie die je het beste in Messenger? Deel uw opmerkingen met ons in de commentaren hieronder.

Om gemakkelijk toegang te krijgen tot onze topverhalen, blijf met ons verbonden via