Hoe deel je slow motion videos op Whatsapp, Instagram, etc. van iPhone 5s

We hebben geschreven over hoe je slow motion videos van je iPhone 5s kunt delen op websites als Facebook en Instagram. Gebruikers hebben nog steeds problemen met het versturen van slow motion video door Whatsapp en Instagram en de oplossingen zijn vervelend.

Wat als een eenvoudige applicatie je slow motion video leesbaar zou kunnen maken op bijna elk apparaat, op elk platform? Wat als je je slow motion video share zou kunnen sturen op Instagram, Whatsapp of het zou kunnen exporteren als een normale video (maar dan met behoud van de slow motion) naar je camerahaspel?

Dat is precies wat Kenditechs Slo-Mo Export doet.

Slo-Mo Export is een zeer kleine applicatie (ten opzichte van de huidige applicatie grootte normen) die slow motion videos opgenomen op de iPhone 5s exporteert. Het exporteert de video zodat andere mensen in uw netwerk hem kunnen delen en ongeschonden kunnen afspelen.

Het probleem met Slo-Mo videos op de iPhone 5s

De iPhone 5s neemt video op met 120 fps, wat tot nu toe een niet-ondersteunde framerate is (zodra de video vertraagt) voor veel apparaten, inclusief alle voorgaande iPhones. Daarom, wanneer je een slow motion video maakt op iPhone 5s en deze deelt via Whatsapp of Instagram, speelt deze niet af als een slow motion video. In plaats daarvan speelt het af met 120 fps en lijkt het een normale video te zijn.

Wat is het leuk om videos in slow motion op te nemen als je ze niet kunt delen met je vrienden? Zeg, in Whatsapp?

Het probleem ligt in het exporteren ervan als compatibele video, in het wijzigen van het doel zodat de video kan worden afgespeeld op andere apparaten, zelfs wanneer ze worden gedeeld tussen diensten die dergelijke videos niet ondersteunen. Dat is wat Slo-Mo Export doet.

Waarom Slo-Mo Export?

  • Met Slo-Mo Export kunt u een slow motion video kiezen uit uw bibliotheek en deze direct delen op Instagram en Whatsapp (of openen in andere toepassingen zoals Facebook om te delen)
  • .

  • Slo-Mo Export , automatisch het bestand om compatibel te zijn en correct af te spelen wanneer loadsharing stuurt. Onze vorige oplossing bestond erin het bestand naar u te e-mailen en het van daaruit te delen.
  • Slo-Mo Export voegt ook nog iets anders toe: de mogelijkheid om de video in slow motion te bewerken in de applicatie.

Slo-Mo Export werkt op iPhone 5s voor iOS 7.

Prijs: $ 0,99
. Download Slo-Mo Export